Dit zijn dé lente musthaves in aardetinten voor je kind

25.05.2022 16:17
vrouwen-kleding-dragen

Heerlijk zachte, rustige kleurtjes waardoor je kids er helemaal gestyled bij lopen: aardetinten zijn op dit moment helemaal. Kek Mama zet de leukste musthaves voor deze lente voor je op een rijtje.

Van een bloedhitte tot een frisse dag: met deze musthaves ben je op alles voorbereid én lopen je kindjes er altijd lekker hip bij. Handig!

Doen ze nooit meer uit

Nixnut Short Lay

Dit shortje van het merk Nixnut is voor de echte zomerdagen en doen je kids straks nooit meer uit. Hij is gemaakt van 100% katoen, heeft een vintage look en is makkelijk te combineren met andere items.

Je bestelt de Nixnut Lay Short hier

 

Voor er tussenin

your wishes trui

Warm maar nog net niet warm genoeg? Deze trui zonder mouwen van Your Wishes is de oplossing. Ook stoer met een shirt eronder. Er staat een afbeelding van surfplanken op, voor het echte zomergevoel.

Je bestelt deze Your Wishes trui zonder mouwen hier

 

Lekker pakkie

Nixnut Knot Playsuit

Met dit fijne unisex pakje ben je razendsnel klaar met het kiezen van een outfit: wit t-shirtje eronder en je kind is klaar voor de dag. Superstoer voor jongens én meiden, deze Nixnut Playsuit.

Je bestelt de Nixnut Knot Playsuit hier

 

Stijlvolle nacht

Feetje pyjama

Met deze superschattige Feetje pyjama wordt elke nacht een feestje. En niet alleen voor de allerkleinsten: de pyjama’s zijn verkrijgbaar tot en met maat 152! Te leuk als al je kids in dezelfde pyjama rondlopen.

Je scoort deze Feetje pyjama hier

 

Voor die frisse lentedag

Liewood trui

Deze toffe unisex trui van Liewood is superzacht en gemaakt van 100% organisch katoen. Stoere spijkerbroek erbij en de outfit is helemaal af. Hier zie je de kleur ‘Apple Blossom’, maar hij is ook verkrijgbaar in nog vier andere zachte kleurtjes, zoals lila en groen.

Je bestelt de Liewood Hildur Hoodie hier

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu
en betaal slechts €4,19 per editie.