films-oud-en-nieuw

Netflix uitgespeeld? Kun je mooi verder met Amazon Prime Video's. Minder bekend, maar daarom zeker niet minder leuk. Bekijk dit sterke aanbod aan films maar.

Voor een zacht prijsje heb je al een Amazon Prime-account. De dienst heeft een uitgebreid aanbod (ook met exclusieve content), waardoor je de keuze hebt uit honderden titels. Neem hier een abonnement.

Article continues after the ad

 

Green Book

Tony Lip, een uitsmijter, zit zonder werk en besluit een baan aan te nemen als chauffeur. Hij moet een Afro-Amerikaanse klassieke pianist rondrijden op tour door het zuiden van Amerika. Het is een film waar je direct ingezogen wordt - niet voor niets won-ie de Oscar voor de beste film.

 

Emma

De 21-jarige Emma Woodhouse is knap, slim en rijk en bemoeit zich maar al te graag met het liefdesleven van haar vrienden, maar is niet altijd succesvol als koppelaar. Intussen dreigt zij zelf zonder partner achter te blijven.

 

Lees ook
Deze realityshows op streamingdienst Hayu mag je écht niet missen >

 

Joker

De clown Arthur Fleck voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot de schurk beter bekend als de Joker.

 

Love Actually

Het verhaal speelt zich rond kerst af, maar dat maakt de film niet minder leuk om naar te kijken. Plof op de bank en volg het leven van acht verschillende stellen die stoeien met de liefde.

 

The Report

Net als Netflix en Disney+ maakt Amazon Prime ook zijn eigen films en series: The Report is daar één van en gaat over Daniel Jones, onderzoeker voor de Senaat. Hij krijgt na 9/11 de lastige opdracht om de inspectie te leiden naar de verhoortechnieken van de CIA. Na jarenlang uitgebreid onderzoek komt hij achter de gruwelijke martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen. Maar het publiceren van dit rapport blijkt moeilijker dan gedacht.

 

De leukste kinderfilms op Amazon Prime Video vind je hier