Dat wordt smullen met deze fijne airfryers

27.01.2021 13:32
fijne airfryers Beeld: Shutterstock

Van frietjes tot pizza en zelfs taart: met een airfryer kun je alle kanten op. Wij zetten een paar fijne modellen voor je op een rij.

Mocht je nog nooit een airfryer hebben gebruikt: het is eigenlijk een soort hetelucht friteuse. Je frituurt namelijk met hete lucht in plaats van olie. Dat maakt dat het eten een stuk gezonder bereid wordt. Wat je allemaal in deze mini-oven kunt maken? Werkelijk van alles: frietjes, taart, groenten en zelfs een hele kip.

Met één van deze airfryers zit je (letterlijk) gebakken:

 

Tefal Easy Fry

Wat je ook in deze airfryer van Tefal stopt, dankzij een speciale 3D Air Pulse technologie wordt de buitenkant heerlijk knapperig en de binnenkant lekker zacht.

De temperatuur kun je instellen tussen de tachtig en tweehonderd graden en om het helemaal makkelijk te maken: je hebt keuze uit acht verschillende automatische programma’s.

Bestel ‘m hier.

 

Philips Daily Airfryer

Frituren, grillen, bakken en braden: de Philips Daily Airfryer doet het allemaal voor je. Hij is voorzien van antislipvoetjes en schakelt automatisch uit zodra de bereiding voltooid is.

De Daily Airfryer is uit te breiden met (los verkrijgbare) accessoires zoals een grillrooster.

Bestel de airfryer hier.

 

Lees ook:
Je Airfryer schoonmaken in een paar minuten: zó doe je dat >

 

Taylor Swoden Sunbeam

Groot gezin? Of een gezellig feestje? Deze airfryer heeft een capaciteit van maar liefst zes liter, dus iedereen kan tegelijk genieten van een portie gebakken vis of frietjes.

Dankzij een groot vermogen is hij ook heel snel op temperatuur (en hoeven je kinderen niet ongeduldig te wachten).

Koop ‘m hier.

 

Inventum

Handig: dankzij het kookrek kun je met deze aifryer van Inventum meerdere ingrediënten tegelijk bakken. Bijvoorbeeld de aardappels onderin en de kipspiesjes bovenin.

Uitgegeten? Dan gooi je alle onderdelen gewoon in de vaatwasser.

Bestel ‘m hier.

 

 

Nog meer inspiratie om lekkere gerechten op tafel te toveren?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >