In samenwerking met Kek Mama

Zwanger of net bevallen? Déze babykleding is zacht, praktisch én betaalbaar

14.02.2023 10:30

Zeg maar eerlijk: één van de eerste dingen die je doet als je zwanger bent, is een babypakje kopen. En daarna nog meer babykleertjes. Heel. Veel. Kleertjes. Natuurlijk ben je kritisch, want het moet wel zachte, knuffelbare kleding zijn die ook praktisch en betaalbaar is. Gelukkig zit je dan goed bij C&A: zij bieden de perfecte basis voor je dagelijkse babymomenten.

Rompertjes, truitjes, broekjes, pakjes, pyjama’s, slabbetjes: je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt het nodig voor je baby. Dat kan best overweldigend zijn, zeker als je kijkt naar het grote aanbod dat verkrijgbaar is. Gelukkig voor jou hoef je niet het hele internet af te struinen, maar kun je ook op één plek al je babykleding en – accessoires scoren. Zo is C&A gespecialiseerd in zachte, duurzame babykleding van hoge kwaliteit. You enjoy cuddles – We love softness. Van rompertjes tot aan pakjes, je kunt er voor álles terecht. Extra fijn: de kleding is niet alleen leuk, maar ook praktisch en betaalbaar. Scheelt jou weer een zorg in een tóch al bijzondere en drukke tijd. En zo kun jij je weer focussen op knuffelen met je baby – in een lief en zacht pakje, natuurlijk.

Ondermode

Een belangrijke categorie, want het begint natuurlijk allemaal met ondermode. Rompertjes zijn dan ook onmisbaar in je babygarderobe. Een romper is een hemdje en broekje ineen, waardoor je baby zich niet uit z’n pakje kan wurmen. Bovendien hebben ze een handige sluiting met drukknopen, waardoor je eenvoudig een luier kunt verschonen. C&A heeft rompertjes in allerlei soorten en maten: van een rustige effen tint tot en met felle kleuren en opvallende prints.
Nog meer fijne spullen in deze categorie? Heerlijk zachte babypyjama’s, sokken in vrolijke motiefjes, babyslofjes en slaapzakken – want welk seizoen het ook is, het is belangrijk dat je baby lekker warm blijft.

Outfits

Dit is het leukste deel, want hiermee steelt jouw baby natuurlijk de show. C&A heeft allerlei sets die perfect op elkaar zijn afgestemd. Kies voor een shirtje met broekje of tuinbroek, bijvoorbeeld. Maar er zijn ook talloze jurkjes waar je uit kunt kiezen. Mixen en matchen? Met de multipacks heb je genoeg keuze. Deze bestaan bijvoorbeeld uit twee jurkjes, rompertjes of meerdere leuke broekjes.

Accessoires

Zoals bij elke outfit mogen accessoires niet ontbreken. Denk aan fijne knuffeldoekjes met dierenprints, mutsen en hoedjes. O, en omdat je al die kleding natuurlijk wel wil beschermen tegen (spuug)vlekken, heeft C&A ook nog eens een groot arsenaal aan slabbetjes. Je raadt het al: ook die collectie kun je weer bij elke outfit matchen.

Extra handig

  • Omdat baby’s nogal snel uit hun kleding kunnen groeien, heeft C&A een handige matentabel die je bij elk kledingstuk in de online shop vindt. Zo weet je zeker dat je de juiste maat aanschaft voor je baby.
  • Niets zo zonde als een shirtje dat na drie keer wassen helemaal vaal is. Goed nieuws: de meeste C&A kleding kun je veilig wassen op veertig graden. Check vooraf wel altijd even het waslabel.
  • De babykleding van C&A zit niet alleen erg comfortabel, maar is ook veilig. C&A heeft strenge normen als het gaat om veiligheid voor je baby. Ritssluitingen en knoopjes zijn dus veilig te gebruiken.

Je vindt de hele collectie op c-a.com.