In samenwerking met Kek Mama

Met dít leuke kledingmerk begint jouw kind het nieuwe schooljaar goed

11.08.2022 16:15
noppies kleding school

De mussen vallen misschien nog van het dak en grote kans dat je dit leest terwijl je aan een cocktail nipt in één of ander zonnig oord, maar time flies: over een paar weken beginnen de scholen alweer. En omdat je kind dan niet meer de hele dag in z’n zwempak rond kan banjeren, is een frisse najaarsoutfit een goed idee.

Goeie timing dus, dat Noppies een gloednieuwe kinderkledingcollectie heeft met allerlei toffe items.

Handige details

Bij Noppies weten ze: bewegingsvrijheid is belangrijk. Jouw bloedje is immers de hele dag aan het klimmen, rennen, springen en dansen. Daar houden ze dan ook rekening mee in hun kinderkleding: het kan tegen een stootje én moet vooral lekker zitten. De kindercollecties van Noppies zijn gemaakt van zachte, maar sterke en duurzame materialen met handige details. Zo hebben de kinderbroeken handige schuifknopen en verstelbare taillebanden – ideaal als je kind ineens een groeispurt maakt. De jassen zijn vaak reversible en hebben reflecterende patches, wat weer handig is in het verkeer als de donkere dagen eraan komen.

Duurzame wereld

Ander fijn detail: de kleding van Noppies is duurzaam. Niet alleen wordt het op een verantwoorde manier geproduceerd, ook gaan de materialen lang mee en kan kleding nog met gemak een paar rondes mee – handig voor broertjes en zusjes. Naar eigen zeggen houdt Noppies dan ook rekening met de wereld waarin volgende generaties opgroeien. Niet omdat het in de mode is, maar omdat ze nooit anders hebben gedaan.

Goeie deal

Je denkt er misschien niet zo snel aan nu het hoogzomer is, maar dit is hét moment om een winterjas voor je kind te kopen. Er is namelijk nog genoeg keuze in modellen én maten. Je scoort nu trouwens sowieso een goeie deal bij Noppies, want bij aankoop van een winterjas krijg je gratis een canvas schooltas. Let op: wees er snel bij, want op = op.

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar en shop de nieuwe kids collectie van Noppies hier.