In samenwerking met Kek Mama

Dít gloednieuwe kledingmerk voor je baby of peuter is nu verkrijgbaar

15.08.2022 12:32
Kids Gallery kleding baby peuter

Toffe kleurencombinaties, stoere printjes en fijne materialen en stoffen: het kledingmerk Kids Gallery heeft het allemaal. Het mooie is: vanaf vandaag is deze gloednieuwe kindercollectie in Nederland verkrijgbaar.

Kids Gallery is een Nederlands fashion label met een eigenzinnig DNA voor baby’s en kinderen met maat 56 t/m 116. Het merk heeft een eigen designteam, wat betekent dat de kleding écht een unieke uitstraling heeft.

Van streep tot bloem

Kenmerkend voor Kids Gallery zijn de vernieuwende materialen en stoffen – van tule en rib tot aan soepele sweatstof en breisels. Altijd met oog voor detail en in verrassende kleurcombinaties en prints. Zo bestaat de allereerste collectie uit streepjes, ruitjes én bloemenprints. In de meisjescollectie zien we kleuren als fuchsia, lila, beige en oranje terug. En in de jongenscollectie staan de lila- en groentinten centraal. Naast dat de Kids Gallery collecties hartstikke trendy zijn, zitten de items ook supercomfortabel. Heel fijn, want dat betekent dat je kind lekker kan spelen in z’n outfit.

Kids Gallery kleding baby peuter Kids Gallery kleding baby peuter
Kids Gallery kleding baby peuter Kids Gallery kleding baby peuter

Dare to be

En dan hebben ze ook nog eens een prachtig motto, namelijk ‘Dare to be’. Dat betekent zelf keuzes maken én authentiek blijven aan jezelf. Mooie waarden, waarmee Kids Gallery hoopt dat ouders én kinderen hun eigen stijl durven te creëren en creatieve combinaties durven te maken – óók met andere merken. Ha, als je de prachtige collectie ziet, dan weet je: dat zit wel snor.

Kids Gallery kleding baby peuter Kids Gallery kleding baby peuter

Shop nu

Zin gekregen om te shoppen? Je scoort de kleding van Kids Gallery nu exclusief via de winkels en webshop van Prénatal.