In samenwerking met Kek Mama

Déze gloednieuwe & toffe zomercollectie wil je hebben (en voor hele fijne prijsjes)

02.08.2022 06:02

Ha, zomervakantie. Even geen gehaast met strakke schoolplanningen, clubjes en andere verplichtingen. De touwtjes mogen wat gevierd worden en met een beetje geluk staat je een dosis stralend weer te wachten. En dat laatste komt dan weer hartstikke goed uit qua timing, want Primark heeft een gloednieuwe zomercollectie.

En geloof ons: díe maakt hebberig. Sets met zwierige rokken en hemdjes, mini- en midi-jurken met pofmouwen, frisse broderiesets en blouses in een prachtig kleurenpalet… Dit seizoen staat bij Primark volledig in het teken van een zonovergoten stijl en is geïnspireerd door de Amalfikust – je weet wel, die pittoreske Italiaanse baai waarbij je direct zin krijgt om een enkeltje te boeken.

Oranje boven

Nee, je hebt niet één of ander WK of EK gemist: oranje is altijd een goed idee. Wat heet: het is zelfs dé trendkleur van deze zomer. Zo is deze prachtige rok met bijpassend hemdje lekker luchtig op een snikhete dag. Of kies voor één geheel en ga voor de jurk – die trouwens ook in het rood beschikbaar is. Kun je moeilijk kiezen, dan koop je ze gewoon allebei – het prijsje van € 18 is namelijk een fijne bijkomstigheid.

Citroenenparade

Weer eens wat anders dan het zoveelste bloemetjesmotief, deze outfits met citroenen erop. En het zijn er veel. Héél véél. Jurken, overhemden, rokken en topjes. Voor jezelf, maar ook voor je kinderen, je moeder, je vader of man – doet het ook geestig op familiefoto’s. Geef maar toe: je was al om toen je de eerste citroen voorbij zag komen.

Perfecte picknick

Bij zomers weer hoort buitenspelen en zwemmen, maar natuurlijk ook picknicken en eten in de buitenlucht. Ook daar heeft Primark aan gedacht, want je kunt er terecht voor toffe woonaccessoires in Griekse stijl. Denk aan azuurblauw servies, juten tafellopers en blauwwitte tafellakens. Fijn: je koopt alles voor een zacht prijsje, dus het blijft ook leuk als je de hele familie plus aanhang wil uitnodigen. Ga je liever picknicken, dan gris je gewoon het kleed en de tas met citroenenprint mee – en natuurlijk wat hapjes – en klaar ben je.

Nog meer inspiratie opdoen? De nieuwe zomerse collectie van Primark is nu te koop in alle winkels!