In deze 7 webshops koop je de origineelste kinderkamerspullen

05.03.2018 07:46
originele-spullen-kinderkamer

Je kunt prima een modelkamer van de Zweedse meubelgigant één op één aanschaffen, maar wil je het voor de kinderkamer origineler aanpakken? Neem eens een kijkje in deze webshops.

Intratuin.nl

Sinds kort kun je hier niet alleen terecht voor mooie planten en tuinspul, ook verkopen ze de leukste accessoires voor in een kinderkamer. Van strakke magneetborden en vrolijke sierkussens tot glittercanvas – staan zelfs mooi in de woonkamer als je kind de boel zat is.

 

Lidor.nl

Tipi’s, posters, en ook schommels en ringen om in te hangen: hier vind je werkelijk alles voor je kind. Verwacht geen schreeuwerige kleuren of prints, bij Lidor zijn ze gek op zachte tinten. 

 

Archive-store.nl

Hier vind je prachtige accessoires voor je kind, maar ook voor volwassenen. Dus kijk maar uit dat je nadat je een kijkje hebt genomen in de webshop niet je halve inboedel vervangt.

 

Lees ook
6x dit kun je óók doen met (overtollig) speelgoed van je kind >

 

Grasonderjevoeten.nl

Deze collectie is anders, verfrissend en kleurrijk: je shopt hier producten die je niet overal zult tegenkomen. Voor 12.00 uur besteld? Dan heb je alles morgen in huis.

 

Minimarkt-store.com

Dit is een leuke concept store helemaal gericht op gezinnen. Ze verkopen kinderkleding, cadeau- en interieurartikelen van merken als Bobo Choses, Stella McCartney, Petit Bateau, Nobodinoz, Janod, Vilac en Maileg.

 

Psikhouvanjou.com

Een mooie webshop met nog mooiere collectie. Ook hier hoef je geen felle kleuren te verwachten: er zijn vooral lieve, zachte items in de webshop te vinden.

 

Ilovespeelgoed.nl

Na het zien van deze shop is het misschien maar beter dat je kind nog te jong is voor computers, want hij zou ongetwijfeld alles in z’n mandje knallen. Snappen we. Dit speelgoed is zelfs leuk om alleen naar te kijken.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >