4x cadeaus met een persoonlijk tintje

28.06.2016 12:50

Van knuffels tot aan muurstickers: webwinkel Poobies heeft allerlei producten waar je hebberig van wordt. Je kunt ze trouwens ook prima cadeau doen aan een ander. 

1. Knuffels

Deze beestenknuffels worden nog leuker als je de T-shirts laat bedrukken met een foto of persoonlijke tekst. Je kunt kiezen uit een aap, giraf, olifant, beer, hond, schaap, eend, leeuw en varken. Klik hier om de knuffels te bekijken.

2. Mok

Kies een leuke foto of bedenk een ontwerp en je hebt er een leuke koffiemok bij. Je kunt werkelijk waar van alles laten afdrukken op deze mok. Fijn: de afbeelding vervaagt niet in de vaatwasser. Klik hier voor de mok.

3. Muurstickers

Deze vrolijke muurstickers plakken prima als je een vlakke achtergrond gebruikt. Weet je in ieder geval zeker dat ze niet gaan loslaten. Klik hier om zelf een ontwerp te maken.

4. Broodtrommel

Met een gepersonaliseerde broodtrommel weet je in ieder geval zeker dat je kind niet met het exemplaar van z’n buurjongen aan komt zetten. En dan zijn ze ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen: blauw, groen, geel, rood, roze, paars, wit en zwart. Klik hier voor de broodtrommels.