In samenwerking met Kek Mama

40% van de moeders is niet blij met borsten

25.10.2016 07:51

Eén op de drie Europese vrouwen is ontevreden over haar lijf en borsten. Dat blijkt uit een onderzoek van bh-merk Triumph.

Kinderen spelen daar een belangrijke rol in: veertig procent van de moeders is namelijk minder blij met haar borsten sinds ze kinderen heeft gekregen. En dan vindt de helft daarvan ook nog eens dat ze haar perfecte lijf is verloren.

Goede maat

Wel is het zo dat het merendeel van de vrouwen zich beter voelt als ze een goede bh draagt. Maar daar zit meteen het probleem, want uit hetzelfde onderzoek van Triumph blijkt dat maar weinig vrouwen weten wat hun bh-maat is, met als gevolg dat ze vaak (soms wel jarenlang) met een te groot of te klein exemplaar rondlopen.

Voor ieder wat wils

Gelukkig heeft Triumph nu de Magic Boost, een nieuwe lijn met drie verschillende, corrigerende bh’s: de push-up, lift-up en shape-up. De één geeft je borsten een lift, de ander zorgt dat je rondingen goed zichtbaar zijn en de derde laat je decolleté er voller uitzien. Drie verschillende bh’s die één ding gemeen hebben: ze zorgen ervoor dat je lijf en borsten er nog mooier uitzien.

3x mooie borsten

Benieuwd naar de bh’s van Triumph? Hieronder zie je de verschillen. Leuk om te weten: ze zijn er in het nude beige, zwart en grijs.