race uitjes kidsproof 2021
Beeld: Getty Images

Een kind met snelheid in de genen? Maak een pitstop op deze razendsnelle racebanen. Kidsproof.nl – dé inspiratiewebsite op het gebied van activiteiten met kinderen – zocht de leukste winteruitjes bij elkaar.

Tip: door de coronamaatregelen is het mogelijk nodig om van tevoren online een ticket te bestellen of te reserveren.

Check voor vertrek altijd de website voor de laatste ontwikkelingen.

 

Article continues after the ad

Grand Prix

Met een flinke vaart door de bochten. Twee verdiepingen. Kartbaan Duiven belooft spanning en sensatie. In de speciale kinderheats mogen mini-coureurs zo snel mogelijk een rondje racen. Wie wint de Grand Prix van Duiven dit jaar? Kinderen mogen hier racen vanaf 1.40 meter.

kartbaanduiven.nl
 

Lees ook
Mama is autocoureur: 'Op een recht stuk haal ik wel tweehonderd kilometer per uur' >

 

Rijkunsten

Helm op en pak aan. Op Kartbaan Leeuwarden scheur je over een circuit van 500 meter. Onderweg worden spannende inhaalmanoeuvres en scherpe bochten geoefend. Vanaf 6 jaar en 1.30 meter mogen kinderen zelf rijden. Nog te klein? Huur dan een duokart. Daar kan je samen met je kind in rondracen.

kartbaanleeuwarden.nl
 

Coronel in Huizen

In Huizen weten ze wat racen is. De kartbaan van Coronel heeft namelijk alles wat een echt circuit ook heeft. Snelle en langzame bochten. Een tunnel. Een fly-over. Vanaf 8 jaar mogen racemonsters hier zo’n stoere kart besturen.

coronel.nl

 

Speciaal voor de lezers van Kek Mama selecteerde Kidsproof.nl een heleboel winterse uitjes. Leuk! Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Nederland. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke binnenspeeltuinen, skibanen en pannenkoekenrestaurants (en natuurlijk nog véél meer) er allemaal in de buurt zijn. Fijne winter.