Beeld: Pixabay
Beeld: Pixabay

Met zo'n bloedwarme zomer en herfst lijkt de kans op heel strenge vorst - en dus schaatsen op natuurijs - nog kleiner dan vorig jaar. Maar niet getreurd: er zijn genoeg leuke indoor schaatsbanen waar je je kunt vermaken. Dus haal die schaatsen maar vast uit het vet. 

1. De Meent - Nijdam


In de wintermaanden wordt deze overdekte ijshal volledig omgetoverd tot een soort Winterwonderland. Ook organiseert De Meent verschillende activiteiten voor jong en oud, dus er is genoeg te doen. Een overzicht van alle evenementen vind je hier.
 

More content below the advertising

2. Jaap Edenbaan - Amsterdam


Dit seizoen is de ijsbaan geopend van 13:00 tot 15:45. En kan jij of je kind nog wel een schaatslesje gebruiken? Ook deze zijn te volgen op de Jaap Edenbaan.
 

3. Kunstijsbaan - Breda


Ook deze baan organiseert tijdens het winterseizoen de leukste activiteiten. Fijne bijkomstigheid: speciaal voor alle schoolgaande kinderen is de schoolschaatspas te verkrijgen. Hiermee kan je het hele schaatsseizoen onbeperkt recreatief schaatsen op de Kunstijsbaan Breda.
 

Lees ook
Fotoserie: moeder fotografeert dochters in Winter Wonderland >

 

4. FlevOnice - Biddinghuizen


Deze schaatsbaan is bijna iedere dag tot 21:00 open, dus schaatsen kan tot in de late uurtjes. Is je kind het zat, dan ga je gewoon direct door naar het Ice Funpark. Hier kun je van de krabbelbaan, roetsjen van de Super Glijbaan en klimmen en klauteren in de speeltuin met trampolines.
 

5. De Uithof - Den Haag


Ideaal om te schaatsen met het hele gezin, want er zijn voordelige familietickets te krijgen en het barst er van de leuke activiteiten. Leren schaatsen? Schrijf je dan in voor de cursus.
 

6. Triavium - Nijmegen


Van schoolschaatsen en winterschaatsen tot de winterspelen: ook in Triavium is er voor jong en oud van alles te doen. Bekijk hier de arrangementen.
 

7. Sportboulevard - Dordrecht


Het hele winterseizoen worden vinden hier activiteiten plaats, maar zelfs in de zomer kan je er schaatsen. Check de website voor het volledige aanbod.
 

8. Silverdome - Zoetermeer


Het hoeft maar met ijs te maken te hebben, of Silverdome heeft het te bieden. Zo kun je naast schaatsen ook een ijshockeywedstrijd bijwonen of een workshop ijssculpturen volgen

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >