7x kindvriendelijke hotels aan zee

05.07.2019 15:47
kindvriendelijke hotels aan zee

Als je je balkondeuren opengooit ruik je de frisse geur van de zee en je kinderen zijn de hele dag zoet met het bouwen van zandkastelen. Klinkt lekker? Dan is een overnachting in een van onderstaande hotels zeker iets voor jou.

Strandhotel Seeduyn – Vlieland

Ideaal voor gezinnen, want dit hotel (met familiesuite) ligt direct aan het strand. Te koud om buiten te zwemmen? Dan is er ook nog een binnenzwembad, speeltuin en een animatieteam. Jij kunt gebruik maken van de sauna en het Turks stoombad.

 

Lees ook
5x betaalbare hotels in de buurt van Disneyland Parijs >

 

Hotel De Zeeuwse Kust – Renesse

Hier zit je op loopafstand van het strand en de kamers zijn speciaal ingericht voor families en gezinnen. Je kunt met je hele gezin in één suite overnachten die ingericht is voor vier, vijf of zes personen. Heb je een grote familie? Geen probleem, want de kamers zijn te koppelen. Ook fijn: de babysuite voor twee personen heeft een aparte slaapkamer voor je baby met alle voorzieningen.

 

Hotel Zuiderduin – Egmond aan Zee

Dit hotel ligt op slechts 100 meter van het strand. Ook bij slecht weer hoeft je kind zich niet te vervelen, want er is een binnenzwembad en je kunt er zelfs een potje bowlen. Voor de allerkleinsten is er het indoor speelparadijs ‘Wally de Walrus’.

 

WestCord Hotel Noordsee – Ameland

Alleen al de bootreis naar Ameland is voor kinderen een belevenis op zich, maar ook in het hotel kunnen ze hun lol op. Er is een kinderspeelplaats, kinderprogramma en overdekt zwembad. Oh, en je slaapt op 800 meter van het strand.

 

Ramada The Hague – Scheveningen

Superfijn hotel op loopafstand van zee. De familiekamers zijn erg ruim en hebben zelfs een aparte slaapkamer voor de kinderen: lekker voor wat privacy.

 

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach – IJmuiden

Op slechts 150 meter van het strand word je wakker met het geluid van de zee en kun je ontspannen in de sauna, terwijl je kinderen zich uitleven in de speciale speelzaal. En, niet onbelangrijk: voor hun is het ontbijt gratis.

 

Hotel aan Zee – Noordwijk aan Zee

Het strand op nog geen 100 meter, mooie kamers, een fiets op maat voor iedereen en voor kinderen: Rollygolf Noordwijk, attractiepark Duinrell en Space Expo – zeker weten dat jullie hier een topweekend hebben.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >