MAMALOVES deze deal: 8 x Kek Mama en krijg deze prachtige ketting cadeau

11.12.2023 11:00

Bij je dragen wie je liefhebt in de vorm van geboortebloemen op een coin, dat is nog eens een dierbaar sieraad. Word nu abonnee, geniet van 8 extra dikke Kek Mama Specials en krijg zo’n prachtige en gepersonaliseerde MAMALOVES Ketting cadeau.

Of je zoon nu een Sneeuwklokje is (in januari geboren), je dochter een Papaver (augustus) en je partner een Zoete Ewrt (april)…. MAMALOVES weet van alle geboortebloemen een prachtig boeket te graveren in een voor jou gepersonaliseerde ketting. Geboortebloemen zijn zo bijzonder omdat ze zo persoonlijk zijn. Ieder bloemtype heeft een symbolische betekenis en eigenschappen die vaak passen bij de dierbare die in deze specifieke maand geboren is. Een tastbare herinnering aan het wonder van het moederschap en een manier om altijd verbonden te blijven met je dierbaren, ook als ze niet fysiek bij je zijn. Hoe bijzonder en persoonlijk is dat?

MAMALOVES

Word nu abonnee, geniet van 8 extra dikke Kek Mama Specials en krijg zo’n prachtige en gepersonaliseerde MAMALOVES Ketting cadeau voor maar €79,60 (de twee samen hebben een waarde van €188,60!) Kies tot vijf bloemen op een coin (goud, zilver of rosé). Denk aan je eigen geboortebloem omringd door die van je kinderen en geliefde. Maar één bloem kan natuurlijk ook. Twijfel niet te lang, want OP=OP.

Sluit hier je abonnement af en krijg de MAMALOVES ketting cadeau!