Beeld: Instagram/chew_paca
Beeld: Instagram/chew_paca

Met een alpaca wandelen over het strand of skateboarden met een alpaca aan de lijn. Voor Matt uit Australië is dit dagelijkse kost. Wat is hij leuk samen met zijn bijzondere huisdier.

Al jarenlang wilde Matt een huisdier. Eigenlijk zat hij aan een hond te denken, maar toen hij hoorde dat een alpaca geslacht zou worden, wijzigde dat plan. Hij wilde dat koste wat het kost voorkomen. En wat doe je dan? Dan adopteer je het dier natuurlijk! Achteraf gezien een prima keuze. Honden moet je meerdere keren per dag uitlaten, maar alpaca's poepen op één plaats. 

Onafscheidelijk

De alpaca heet Chewy. Die naam komt niet uit de lucht vallen. Chewy is namelijk erg aanhankelijk en blijft het liefste elk moment aan zijn baas Matt plakken. Wat zijn ze leuk samen!

Bron: Froot.nl

Saar Koningsberger stuurt haar dochter Scottie deze week voor het eerst naar de opvang. Spannend, dus propt ze haar eigen agenda helemaal vol. Ze is druk met de voorbereidingen voor haar nieuwe bedrijf, moet naar het ziekenhuis voor een controle en loopt te stoeien met de Maxi-Cosi. 
 


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >