Beeld: Instagram/chew_paca
Beeld: Instagram/chew_paca

Met een alpaca wandelen over het strand of skateboarden met een alpaca aan de lijn. Voor Matt uit Australië is dit dagelijkse kost. Wat is hij leuk samen met zijn bijzondere huisdier.

Al jarenlang wilde Matt een huisdier. Eigenlijk zat hij aan een hond te denken, maar toen hij hoorde dat een alpaca geslacht zou worden, wijzigde dat plan. Hij wilde dat koste wat het kost voorkomen. En wat doe je dan? Dan adopteer je het dier natuurlijk! Achteraf gezien een prima keuze. Honden moet je meerdere keren per dag uitlaten, maar alpaca's poepen op één plaats. 

Onafscheidelijk

De alpaca heet Chewy. Die naam komt niet uit de lucht vallen. Chewy is namelijk erg aanhankelijk en blijft het liefste elk moment aan zijn baas Matt plakken. Wat zijn ze leuk samen!

Bron: Froot.nl

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >