Beeld: still KIJK/Disney
Beeld: still KIJK/Disney

Lekker film kijken met je kind is altijd leuk, maar de ene film is natuurlijk leuker dan andere. In maart 2017 komt de remake van de klassieker Belle en het Beest in de bioscoop. Bij uitstek een film die ook voor ons leuk is om te kijken. De trailer is inmiddels uit en die komt ons bekend voor.

Niet zo gek, want de trailer is shot voor shot nagemaakt van de cartoonversie. In de nieuwe film spelen Emma Watson (juist ja, Hermelien) en Dan Stevens de hoofdrol. Zo op het eerste gezicht lijkt deze film wel echt een stukje enger dan de tekenfilmversie trouwens, dus of hij voor hele jonge kinderen geschikt is, is de vraag. 

 

Ook deze week geeft Saar Koningsberger ons weer een kijkje in haar (gezins)leven. Zo traint ze voor een nieuw programma, kookt ze met haar moeder én krijgt ze de slappe lach van dochter Scottie, die nieuwe geluidjes heeft uitgevonden.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >