Beeld: still KIJK/Disney
Beeld: still KIJK/Disney

Lekker film kijken met je kind is altijd leuk, maar de ene film is natuurlijk leuker dan andere. In maart 2017 komt de remake van de klassieker Belle en het Beest in de bioscoop. Bij uitstek een film die ook voor ons leuk is om te kijken. De trailer is inmiddels uit en die komt ons bekend voor.

Niet zo gek, want de trailer is shot voor shot nagemaakt van de cartoonversie. In de nieuwe film spelen Emma Watson (juist ja, Hermelien) en Dan Stevens de hoofdrol. Zo op het eerste gezicht lijkt deze film wel echt een stukje enger dan de tekenfilmversie trouwens, dus of hij voor hele jonge kinderen geschikt is, is de vraag. 

 

Na een traject van 2,5 jaar is presentatrice Saar Koningsberger zwanger. Om dit mooie nieuws met iedereen te kunnen delen, publiceert ze dagelijks een vlog. Wij selecteren elke week de leukste voor je, met vandaag: tips voor het gebruik van hydrofiele doeken. "Het schijnt een magisch ding te zijn waar je van alles mee kunt en je moet er minstens 25 hebben! 25?!"

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Het waren weer drukke dagen in huize Eden en Laurenz: Brandon heeft last van doorkomende kiezen, zo heftig dat-ie er al nachten van moet overgeven. Dus slapen? Daar komt het niet van. Bobbi: 'Niet te doen. Het is echt heel zielig.'

Bron: LINDA.tv

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >