Beeld: still KIJK/Disney
Beeld: still KIJK/Disney

Lekker film kijken met je kind is altijd leuk, maar de ene film is natuurlijk leuker dan andere. In maart 2017 komt de remake van de klassieker Belle en het Beest in de bioscoop. Bij uitstek een film die ook voor ons leuk is om te kijken. De trailer is inmiddels uit en die komt ons bekend voor.

Niet zo gek, want de trailer is shot voor shot nagemaakt van de cartoonversie. In de nieuwe film spelen Emma Watson (juist ja, Hermelien) en Dan Stevens de hoofdrol. Zo op het eerste gezicht lijkt deze film wel echt een stukje enger dan de tekenfilmversie trouwens, dus of hij voor hele jonge kinderen geschikt is, is de vraag. 

 

Saar Koningsberger stuurt haar dochter Scottie deze week voor het eerst naar de opvang. Spannend, dus propt ze haar eigen agenda helemaal vol. Ze is druk met de voorbereidingen voor haar nieuwe bedrijf, moet naar het ziekenhuis voor een controle en loopt te stoeien met de Maxi-Cosi. 
 


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >