Duiken maar: Deze vakantieparken hebben de fijnste zwembaden

24.02.2024 10:38
Bron: Pexels

Wat hoort er volgens je kinderen echt bij tijdens de vakantie? Precies, zwemmen. Een regenachtige dag? Dat is het perfecte moment om samen met je kind te gaan zwemmen in een subtropisch indoor zwembad.

Aqua Mundo

Neem je kind mee in de grote waterwerelden van Aqua Mundo. Dit zijn de grote subtropische indoor zwembaden van Center Parcs, waar jij samen met je kind van alles kan beleven. Van een golfslagbad waar je meebeweegt met de golven, tot vele hoge en snelle waterglijbanen en niet te vergeten de wildwaterbaan waar jouw stoere kind het liefst tien keer doorheen wil. Geen verblijf? Geen probleem, bij deze zwembaden kun je ook met een kaartje vanaf vijftien euro gewoon naar binnen.

Beeld: wildwaterbaan Aqua Mundo – bron: Center Parcs

De Huttenheugte

De Aqua Mundo onder de Aqua Mundo’s is toch wel die in vakantiepar De Huttenheugte. Dit bekende Center Parcs-park ligt in Dalen, Drenthe. Ze hebben hier de leukste activiteiten voor je kind. De stoerste glijbanen, een wildwaterbaan, een golfslagbad, een buitenbad en een Kinder-doe-bad. Ook is de nieuwe Water Play House geïntroduceerd. Hierin kan je kind waterspellen spelen, met waterpistolen schieten, van korte glijbanen glijden en zien hoe een enorme emmer met daarin wel 900 liter water wordt uitgestort over iedereen die daarbij in de buurt komt.

Water Playhouse, beeld:: Center Parcs

Lees ook: Dit zijn de leukste zwembaden van Center Parks

Port Zélande

Ook in Port Zélande kan je kind zich helemaal uitleven. Net als in de andere zwembaden van Aqua Mundo is hier een golfslagbad, zijn er glijbanen, wildwaterbanen, is er een Kinder-doe-bad, een buitenbad en een Water Playhouse. Als je kind de glijbanen al heel stoer vind, dan zal hij de Turbo tunnel en alle andere plekken met stroomversnelling vast ook geweldig vinden. Port Zélande ligt in Ouddorp, Zuid-Holland. Snelheid gegarandeerd.

Waterpark Slagharen

Aqua Mexicana is het tropische zwemparadijs van Slagharen. Een groot subtropisch zwembad, een bubbelbad, tien stoere glijbanen en twee waterspeeltuinen waar je kindje uren kan spelen. De glijbanen zijn bij elkaar wel zo’n 500 meter lang. De hoogste glijbaan is zelfs twaalf meter hoog. Drie van de tien glijbanen heben special effects, geluid en 3D-animaties. Is het lekker weer? Droog dan op op het buitenstrand! Een kaartje voor zwembad Slagharen is niet inbegrepen bij een bezoek aan attractiepark Slagharen en kost maar 9,95 euro. Let op: je kan niet álleen voor het zwembad een kaartje kopen. Maar een dagje Slagharen is ook geen straf.

Beeld: Slagharen

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.