Dit zijn de leukste zwembaden van Center Parks

31.07.2019 22:42
leukste zwembaden Center Parcs Beeld: Shutterstock

Van de snelste glijbanen tot een heuse onderwaterwereld met vissen: ga je een weekendje naar Center Parcs, dan hoeft je kind zich geen moment te vervelen. Dit zijn volgens ons de leukste zwembaden van Center Parcs. 

Aqua Mundo De Eemhof – Flevoland

In dit zwemparadijs in Zeewolde komt iedereen aan z’n trekken: zowel de snelheidsduivels als de rustige zwemmers. Het is niet voor niets door de ANWB uitgeroepen tot leukste zwembad van Nederland.

In de Turbo Twister kun je achterstevoren op een rubberband naar beneden roetsjen en daarna ga je meteen door naar de wildwaterbaan.
Liever een wat relaxter tempo? Dan laat je je heerlijk met de stroming meevoeren in de Lazy River.

Ook leuk: je kunt bij Aqua Mundo De Eemhof terecht voor kinder-duiklessen en je kunt er leren suppen.

 

Aqua Mundo Port Zélande – Zeeland

Bodyboarden: surfen, maar dan plat op je buik op het board. Eitje? Dat had je gedacht, want bij Aqua Mundo Port Zélande heeft het parcours heel wat supersnellen bochten. Naast deze uitdaging kun je je uitleven in de Turbo Tunnel en is er voor kleine kinderen een speciaal doe-bad en Water Playhouse. Wil je even bijkomen, dan trek je je lekker terug in de sauna.

 

Lees ook:
23x de leukste (subtropische) zwembaden voor kinderen >

 

Aqua Mundo Het Heijderbos – Limburg

Wat ons betreft een superleuk zwembad, want het geeft je even het gevoel dat je in de zee bent. Hoe dan? Het bad heeft een heus Leven-in-zee-bad – zeg maar onderwaterwereld – waar je kunt snorkelen en de mooiste vissen voorbij ziet komen. Verder zijn er natuurlijk ook uitgebreide baby- en kinderbaden en wildwaterbanen.

 

Aqua Mundo Park Zandvoort – Noord-Holland

Glijbanen, een buitenbad, kinder-doe-bad en een golfslagbad: aan mogelijkheden hier geen gebrek. Maar nog leuker: je kunt ook spetterend naar de film. In het Aqua Romana 25-meter bad is namelijk een bioscoop ingericht, waar je op grote rubberbanden heerlijk relaxed naar leuke films kunt kijken. Gemiddeld draait er elke twee maanden een nieuwe. Bedenk de popcorn er even bij en geniet.
 

Aqua Mundo De Huttenheugte – Drenthe

Wie de supersnelle wildwaterbaan hier één keer is af geweest, wil gegarandeerd nog een keer. En nog een keer. De rest van de familie geniet ondertussen in het golfslagbad of 25-meterbad en voor de allerkleinsten is er het kinder-doe-bad. En waar je ook spettert, de palmbomen en exotische planten geven je het gevoel dat je in het buitenland op vakantie bent.

 

Nog meer Kek Mama? Neem nu een abonnement >