Waarom ‘Chantals Pyjama Party’ hét feest is voor jou en je kind

09.10.2019 11:55
chantal-janzen-pyjamaparty

Chantal Janzen geeft op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november de allergrootste pyjamaparty van Nederland. Op een gigantisch bed, midden in Ziggo Dome: daar wil jouw kind zeker bij zijn. 

In onderstaande video kom je erachter je waarom.

 

 

Polonaise

Ja, je hoort het goed. Van de langste polonaise ooit met Corry King tot Famke Louise als ‘een van de drie’ van K3, Maan die een enorme karaoke-set host en Lil’ Kleine die een onverwachtse kant van zichzelf laat zien: jij en je kind beleven de avond van jullie leven. En het mooie? Over je outfit hoeven jullie je niet druk te maken. Doe je pyjama (of huispak, of tijger-onesie) aan, klaar ben je. 

 

Op = op

Exclusief bij Kek Mama krijg je nu de allerlaatste tickets voor Chantals Pyjama Party inclusief limited edition sloffen voor de uitverkochte show op zaterdag 16 november. Bestel deze week jouw tickets met €10 herfstvoordeel van € 39,95 voor maar € 29,95*. Wees er snel bij, want op = op.

 

* De minimumleeftijd is 8 jaar. De getoonde ticketprijs is inclusief € 4,50 servicekosten. De limited edition sloffen zijn allemaal one size. De afbeelding van de sloffen kan afwijken van het product in werkelijkheid. Deze actie is exclusief bij ons verkrijgbaar. Op vertoon van jouw ticket kun je voorafgaand aan het evenement bij de merchandise balie in Ziggo Dome de limited edition sloffen ophalen.