In samenwerking met Kek Mama

Vier de zomer met FAMILY LIFE

29.02.2016 10:14
TUI i.s.m. Kek Mama TUI i.s.m. Kek Mama

Worden we blij van, de prachtige FAMILY LIFE resorts van TUI. Heerlijke bestemmingen waar van alles te doen is. Volg er een bootcamp, boek een yogales, ga zwemmen of lees eindelijk dat fijne boek op je strandbedje.

Voor de kinderen is er een kinderclub waar ze lekker kunnen knutselen, zingen, dansen of spelletjes doen. En dan zijn er ook nog fijne restaurants waar je verrukkelijk kunt eten en drinken.

FAMILY LIFE Orquidea & Playa Feliz

Mooi weer, fijne muziek en heerlijk eten: het zijn maar een paar redenen waarom we zo gek zijn op Spanje. En dan is het er óók nog eens enorm kindvriendelijk. Aanrader dus, de FAMILY LIFE complexen Orquidea en Playa Feliz in Gran Canaria.

Bekijk het FAMILY LIFE Orquidea & Playa Feliz >>

FAMILY LIFE Lagoon Princess hotel

Het FAMILY LIFE Lagoon Princess hotel op het Griekse eiland Chalkidiki is nieuw en superdeluxe. Het ligt pal aan het strand, maar je duikt vanaf het terras ook zo het zwembad in.

Bekijk het FAMILY LIFE Lagoon Princess hotel >>

FAMILY LIFE Blue Lagoon Deluxe

Het weer is er bijna altijd fantastisch, je zit op een prachtige plek en het resort is heerlijk. En dan ligt het vijfsterren resort FAMILY LIFE Blue Lagoon Deluxe op Kos ook nog in een prachtige zandstrandbaai. Er is een spa waar je lekker kunt relaxen en kinderen worden helemaal gelukkig van het fantastisch glijbanenpark.

Bekijk het FAMILY LIFE Blue Lagoon Deluxe >>