Duizelingwekkende uitjes voor kids: hier maak je korte metten met hoogtevrees

09.03.2024 08:00
uitjes kids

Op zoek naar leuke uitjes met de kids? Wat dacht je van deze duizelingwekkende plekken om je kind – of jezelf – te laten wennen aan grote hoogtes?

Fantastisch Forum

In dit prominente gebouw in Groningen maken kinderen hun eigen 360°-video of augmented reality-filmwereld en karten ze met Mario. Neem ze ook even mee naar de rooftop, want op het dak van Forum is het uitzicht over de stad fantastisch.

Euforische Euromast

In de vernieuwde Euroscoop van de Euromast in Rotterdam ligt een glazen vloer. Best fijn: met één druk op de knop maak je de vloer weer ondoorzichtig. Zo is het gelijk wat minder spannend voor je kind. Of voor jezelf natuurlijk. De kleurrijke lichtshow, swingende dj-beats en het waanzinnige uitzicht geven ook al een euforisch gevoel.

Fiere Flaestoren

In Esbeek zijn ze fier op D’n Flaestoren. En dat begrijp je wel, als je vanaf 22 meter hoogte uitkijkt over natuurgebied de Flaes. Vanaf de top kun je zelfs België zien. Parkeer je auto bij Herberg In den Bockenreyder. Na afloop van de wandeling is dit een gezellige plek om samen wat lekkers te eten.

Kijk op Kidsproof.nl voor nog meer leuke uitjes.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.