Tip: overnachten tussen de wilde dieren (gewoon in Nederland)

22.08.2017 12:26

Slapen tussen de giraffen en andere wilde dieren? Dat kan gewoon in Nederland. Ga op safari en spot ruim veertienhonderd dieren in hun verblijven en op uitgestrekte savannes. Na afloop van een dag in Safaripark Beekse Bergen kun je zelfs blijven overnachten. Een nacht of weekend weg was nog nooit zo avontuurlijk.


Logeren in ‘Afrika'

Het vakantiepark in Beekse Bergen bevindt zich op een plek die omgeven is door bos en water. Hier kun je genieten van wat je het liefst doet: een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets.

Om een complete Afrika-beleving te krijgen kun je vanaf het voorjaar 2018 ook overnachten op het nieuwe Safari Resort waar je wakker wordt met wilde dieren op nog geen vijftien meter van je veranda. Het resort is ruim opgezet met luxe lodges, spannende safaritenten en avontuurlijke boomhutten verspreid over uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden. De accommodaties zijn van alle luxe voorzien inclusief een adembenemend uitzicht op de dieren. De Afrikaanse lodges zijn nu al te boeken via beeksebergen.nl/overnachten/safari-resort.

Ga mee op reis

Egemen (7) en Ela (5) gaan samen met hun ouders, Kemal (38) en Nilufer (35) overnachten in het rangercamp. In de vorige aflevering zagen we hoe de familie een spannende wandelsafari in het donker beleefde. In deze tweede aflevering staat hen weer een nieuwe avontuur in Beekse Bergen te wachten. De eerste aflevering gemist? Kijk hem hier terug!

 

In Beekse Bergen kun je met het hele gezin op safari. Zelf rijden met de auto over de vernieuwde autoroute, in de safaribus stappen en van de rangers leren over het dierenrijk of de boot pakken voor een mooie vaarroute langs de dieren in het wild – alles is mogelijk. Ook kun je natuurlijk zelf het park verkennen en talloze exotische dieren spotten. Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht zoals adventure trails, speeltuintjes, en nog veel meer. Alle dieren in het park zijn te bewonderen in hun prachtige verblijven en op grote savannes, waar ze vrij kunnen bewegen.

Ook met het gezin naar Beekse Bergen? Koop hier online tickets met korting tot € 7,50.