Nog geen plannen dit weekend? Check dan deze leuke uitjes voor kinderen

08.09.2020 22:21
leuke_uitjes_voor_kinderen

Het wordt dit weekend mooi weer. Dus hup, lekker de deur uit met je kind voor een (of meer) van deze spetterende uitjes.

En ideaal: bestel je je tickets via Kek Mama, dan profiteer je ook nog van fijne korting.

 

Kinderpretpark Julianatoren – Apeldoorn

Echt een aanrader. Er zijn meer dan zestig te gekke attracties en spectaculaire shows. Spot levensechte dinosaurussen, vaar als een echte piraat over woeste golven of draai een rondje mee in het reuzenrad.

 

Safaripark Beekse Bergen – Hilvarenbeek

Op safari in eigen land? Kan gewoon. Bewonder de uitgestrekte natuur, sta oog in oog met wilde dieren én ontdek de spannende verhalen die achter de natuur schuilgaan. Je kunt het part te voet, met de boot of – lekker avontuurlijk – met je eigen auto ontdekken. We durven te wedden: van zó dichtbij heb je wilde dieren nog nooit gezien.

 

World of Dinos – Utrecht

In de Utrechtse Jaarbeurs staan meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen. Dit, in combinatie met interactieve elementen en een grote kidszone, zorgt ervoor dat je letterlijk een andere wereld instapt.

 

Luchtvaartmuseum Aviodrome – Lelystad

In de nieuwe expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdekt jouw kind alles over vliegen. Jullie zien er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stappen aan boord van een Boeing 747 en je verlaten zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte.

 

FloriWorld – Aalsmeer

Met veertien interactieve ruimtes en shows ontdekt je kind tijdens dit uitje alles over de Nederlandse bloemenindustrie. Selecteer je favoriete bloem, speel mee met het bloemveilingspel en maak unieke selfies tussen de bloemen. Of knutsel bloemen van papier. 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >