In samenwerking met Kek Mama

De perfecte spot voor een minivakantie in eigen land

11.02.2000 11:01
Beeld: EuroParcs

Ken je dat gevoel? De dagelijkse drukte die je overspoelt en je doet verlangen naar een ontsnapping, zelfs al is het maar voor even? Nou, wij hebben de perfecte oplossing voor jou en je gezin.

Welkom bij EuroParcs Ruinen, dé ultieme blend van het Nederlandse natuurlandschap en te gekke gezinsactiviteiten. Hier is het weekend een aaneenschakeling van avontuur en ontspanning, zonder dat je ver hoeft te reizen. Met Nationaal Park Dwingelderveld als achtertuin, voelt dit ruime vakantiepark in Drenthe als een oase van rust. Het is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers, maar ook een speelparadijs voor gezinnen.

Op het park

Op het park zelf barst het van de actie. Van de kinderboerderij, tot de minigolf, en animatie die de boel op scherp zet. Plons in het binnenzwembad voor flink wat waterpret of laat de kids hun energie kwijt in de (indoor) speeltuin. EuroParcs Ruinen is als een minivakantie waar alle leuke dingen binnen handbereik liggen. In de winter is er mogelijkheid tot glamping, terwijl het gezin in de lente op pad gaat naar de schaapskudde. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de wandel- en fietsroutes bieden het hele jaar door natuurschoon in Drenthe.

Beeld: EuroParcs

De omgeving

Laten we de schilderachtige Drentse dorpen niet vergeten. Neem bijvoorbeeld het brinkdorp Ruinen, waar de geschiedenis tot leven komt. In de zomermaanden bruisen de markten met lokale producten, perfect om te genieten van een stukje authentiek Drenthe. En als je op zoek bent naar prehistorische avonturen, ontdek dan de hunebedden bij Havelte en Diever, een echte trip terug in de tijd.

Beeld: EuroParcs

Meppel en Giethoorn liggen ook op een steenworp afstand. Meppel biedt winkelplezier en gezellige terrassen, terwijl Giethoorn je uitnodigt voor een idyllische rondvaart door de grachten. Dus, grijp je koffers en zet koers richting EuroParcs Ruinen voor een minivakantie vol natuur, plezier en gezinsavonturen.

En nog even over de schaapskudde: in Nationaal Park Dwingelderveld vind je de schaapskudde Ruinen dagelijks. In de zomer én winter. Als je er zeker van wil zijn dat jullie ze tegenkomen, dan kun je ’s ochtends het vertrek vanaf de schaapskooi bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten bekijken of ze hier aan het eind van de dag opwachten.

Extra leuk: je kunt je verblijf bij EuroParcs Ruinen nu met €30 korting boeken! Gebruik daarvoor de code KEKMAMA30 (geldig vanaf minimaal 3 nachten).

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.