Weekendtip voor kleine Disneyfans (en het is óók nog leuk voor moeders)

05.07.2024 19:31
Bron: Batavia Stad Fashion Outlet

Nog wat inspiratie nodig voor uitjes de komende tijd? Als je een Disneyfan bent hebben we goed nieuws voor je. Je kunt deze zomervakantie namelijk op avontuur met Mickey en zijn vrienden in Batavia Stad Fashion Outlet.

Disney en Batavia Stad Fashion Outlet hebben de handen ineengeslagen om het ideale weekenduitje te creëren, speciaal voor gezinnen en Disneyfans van alle leeftijden. Want zeg nu eerlijk, jij lekker shoppen terwijl je kind geniet van allerlei activiteiten, dat klinkt toch als een droom?

Extra magie en vreugde

Vanaf 28 juni tot 1 september 2024 zullen er in Batavia Stad (Lelystad) allerlei leuke extra’s terug te vinden zijn in het thema van Mickey & Friends, waarbij er volop activiteiten en Disney verrassingen zijn, die de winkelstraten van Batavia Stad extra magie en vreugde geven.

Mickey’s Experience Hub

Op een centraal punt midden in Batavia Stad is de Mickey’s Experience Hub te vinden. Dit is een interactieve ruimte waar je kind zich helemaal kan onderdompelen in de wereld van Mickey en zijn vrienden. Niet alleen jonge kinderen, maar ook tieners kun je hier gerust mee naartoe nemen, want ook aan een selfie zone is gedacht.

Draag Mickey nu bij je

Ontvang bij een aankoop op verschillende licentiemerken een exclusieve patch in de vorm van Mickey, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien en Goofy (verkrijgbaar in de Mickey Experience Hub). Deze kunnen in het Patch station zelfs op je kleding worden gestreken, zodat jij je Disney-held altijd op je shirt bij je kan dragen. Ook je schoenen kun je laten personaliseren met je één van de karakters na een aankoop gedaan te hebben bij Adidas en Crocs.

Speurtocht

Daarnaast is er ook een ontzettend leuke Mickey & Friends speurtocht, waarbij je aanwijzingen moet verzamelen en raadsels moet oplossen om zo een shoptegoed of een gratis Disney+ jaarabonnement te winnen, wat natuurlijk zeker geen vervelende prijzen zijn.

Nog meer activiteiten

Deze activiteiten kun je nu al doen, maar eind juli worden er zelfs nog meer activiteiten bekend gemaakt, dus houdt Mickey & Friends in Batavia Stad goed in de gaten.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.