In samenwerking met Kek Mama

Hier moet je zijn voor het perfecte zomeruitje

05.07.2021 11:36

Deze zomer hoef je voor een écht vakantiegevoel niet ver weg. Tijdens ‘Somer by Beekse Bergen’ in Safaripark Beekse Bergen geniet je ook ’s avonds van de lekkerste hapjes en drankjes, terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte savannes. 
 

Proef die Afrikaanse Somer

Wat is er nou leuker dan met je gezin of vrienden culinair genieten tussen de wilde dieren? Deze zomer is het park elke dag tot 21:00 uur open, waardoor er niet alleen volop tijd is om op safari te gaan, maar eje ook ruimte hebt om te komen eten in het vernieuwde grill-restaurant Wanyama. Voor wie geen genoeg kan krijgen van de prachtige, uitgestrekte natuur van Beekse Bergen en trek krijgt, is er ook veel lekker eten ‘on the go’. Van de Bakongo ‘Fish & Wine Bar’ tot een heuse Somerkroeg. Dat is toch vakantie?

 

Op safari 

Waan je even in Afrika en ga op avontuur tijdens een heuse safari met je eigen auto of stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en laat je verrassen door de dieren langs de oevers. Wandelen kan ook. Ontdek het park op je eigen tempo en geniet samen van het buitenleven. Onderweg strijk je neer voor een ijskoud drankje op een van de gezellige pleinen, terwijl je kinderen klimmen en klauteren op avonturenpaadjes. 

Nieuw: avondtickets

Somer by Beekse Bergen is van 1 juli t/m 5 september 2021 toegankelijk. Het park is dan elke dag geopend tot 21.00 uur. Zo kun je volop genieten van de Afrikaanse somer, én de drinks & bites bij diverse horeca hotspots. 

Kom je ook? Ga voor meer informatie naar Beeksebergen.nl/somer

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >