Dit zijn de leukste waterattracties in Familiepark Drievliet

25.06.2019 13:30
waterattracties-familiepark-drievliet

En óf het heet is deze week – hoog tijd om verkoeling te zoeken. Niet aan het strand of in het zwembad (want: veel te druk en lange files), maar in Familiepark Drievliet. Daar heb je namelijk de leukste waterattracties voor kinderen.

En dan kun je als Kek Mama-lezer dit weekend ook nog profiteren van superkorting. Wat wil je nog meer?

 

1. Jungle River

Stap in de uitgeholde boomstam, roetsj naar beneden, probeer gezellig te lachen én tegelijkertijd ook nog droog te blijven. Eerlijk is eerlijk: deze wildwaterbaan is niet voor watjes. Maar wel een topper voor iedereen die van snelheid houdt. Geschikt voor kinderen vanaf 100 cm.

 

2. Fonteinplein

Hier kun je genieten van een spetterend waterschouwspel, met als doel: droog aan de overkant komen. 

 

Lees ook
Een actie waar je blij van wordt: met superkorting naar Familiepark Drievliet >

 

3. Spray Park

De nieuwste attractie in het park en ook gelijk de fijnste met dit warme weer. Spray Park is een interactieve waterspeelplaats met maar liefst dertig elementen: van een waterparaplu, waterstenen, watertunnels en waterkanonnen tot een heuse waterpiano.

 

4. 5D-film: The Curse of Skull Rock

Blijf je liever droog? Pak dan een filmpje in het filmtheater ‘CineMagic 5D’, waar dit seizoen de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock draait. Voel het gespetter van de zee, het schommelen van het piatenschip in de wind, de kracht van de mist en de lucht van de stinkende kapitein Scabb aan boord van zijn ruige schip op zoek in de bruisende oceaan naar de legendarische schat van Skull Rock.

 

Van gillen in achtbanen, glijden in boomstammen en luchtfietsen in de Tijdmachine tot heerlijk ontspannen rijden in het treintje: in Drievliet is er voor de jonkies, grotere kinderen én ouders meer dan genoeg te beleven. En dan betaal je ook nog maar € 15 in plaats van € 24,50. Gaan? Bestel dan snel jouw kaarten op KEKMAMA.NL/DRIEVLIET

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >