Dít zijn de leukste kindvriendelijke restaurants in Almere

27.08.2019 10:43
kindvriendelijk Almere

Heb je zin om buiten de deur te eten maar wil je niet met een scheve blik worden aangekeken omdat je kinderen meeneemt? Wij weten waar je wilt aanschuiven in Almere.

Indoor Boshut

Op avontuur in de natuur – óók als het slecht weer is. Je kunt in een kas de natuur ontdekken en met alpaca’s wandelen, mountainbiken of een speurtocht doen. Genoeg vermaak voor het kroost én er zijn kindermenu’s te krijgen. Voor jou een rustige en gezellige omgeving om te lunchen of te dineren.

 

Loetje

Bij Loetje kun je met het hele gezin genieten van de bekende biefstukken in jus. Word jij blij van, wordt je man ook blij van. Er zijn kleinere porties te krijgen voor de kinderen.

 

Brownies & Downies

Hier kun je de lekkerste brownies van de stad proeven én je krijgt gegarandeerd de gezellige bediening die je je kunt wensen. Het is een ruim lunchcafé, dus neem die buggy lekker mee.

 

Steel Creek

Met je voeten in het zand is hier eten precies waar je zin in hebt met kinderen: casual. Laagdrempelig en dat op Strandbad Duin. Maar toch ontzettend knus. Je mag op blote voeten aan tafel komen, hoe leuk is dat?

 

Dubbel-Op

Hier kun je alles met ei of kip eten – maar er zijn ook genoeg pannenkoeken voor de kleintjes in het gezelschap. Die worden standaard gluten- en lactosevrij gebakken.

 

Tang Dynastie

Aziatisch eten is altijd een goed plan. Hier wil je heen, want op de eerste verdieping is een hele kinderspeeltuin gebouwd. Heb je geen omkijken meer naar als jij in je verse sushi hapt.

 

Anno

Helemaal hip en toch voor nog geen 7 euro een kindermenu te krijgen. Het heeft een gezellig terras waar je gezien wilt worden en voor de kinderen is er genoeg vermaak. Zo krijgen ze kleurplaten en spelletjes als ze hier aan tafel schuiven.

 

Rhodos

Een echt Grieks familierestaurant: niemand die opkijkt als er ergens een kind moet huilen. De betrokken eigenaar zorgt voor een warm welkom. Kinderen kunnen smikkelen van souflaki, giros en kip met frietjes en appelmoes.

 

Haddock’s

Hier eet je smaakvol aan het water en kinderen hebben genoeg om naar te kijken. Niet alleen de boten op het water zijn interessant, de bar is ook gemaakt van een echte boot. Als dat niet cool is.

 

Ma Bella Cakery

Leuk voor de lunch en zoete trek: de taartjes vliegen je hier om de oren. En dat is geen straf.

 

Proeflokaal Bregje

Altijd de keuze uit een driegangenmenu én voor de kinderen ook lekkere happen. Denk maar aan poffertjes. Hmm…

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!