Dit zijn de leukste attracties voor kinderen in Madurodam

05.08.2019 11:14
leukste-attracties-voor-kinderen-madurodam

Wie zin heeft in een leuk uitje deze zomervakantie: ga eens naar Madurodam. Dit park is hartstikke gezellig, leerzaam en je vindt er genoeg vertier voor je kind. Kijk maar.

Zo Groot Is Oranje

Als je altijd al hebt willen weten hoe het is om te schitteren op de internationale voetbalvelden, ga dan naar de vernieuwde Zo Groot Is Oranje. Kun je gelijk zien hoe de enige, echte ‘Kleedkamer van Oranje’ eruitziet en je laten inspireren door de Oranje Leeuwen én Leeuwinnen van nu.

 

Versla de Waterwolf

Samen zet je in het gemaal ’s werelds grootste stoommachine in gang met als doel de Waterwolf te verslaan. Lukt het jullie om het immense Haarlemmermeer droog te leggen?

 

Lees ook
Zó ga jij met superkorting naar Madurodam >

 

Treinen spotten

Treinfanaten zijn in Madurodam verzekerd van urenlang plezier. Vergaap je aan de prachtig gebouwde stations Rotterdam, Utrecht en Groningen Centraal, kijk hoe hard de hogesnelheidslijn rijdt en ontdek hoe de oude museumtram en de randstadrail er in het echt uit zien. 

 

Kaaswaag

Hoeveel je weegt in kilo’s weet je kind waarschijnlijk wel ongeveer. Maar hoeveel weegt hij of zij in kazen?  Bij de Kaaswaag kun je jezelf wegen en zie jouw gewicht weergegeven in kazen. Daarna kun je kijken hoeveel kazen je kan optillen. Hollandser krijg je het niet.

 

Speeltuinen

In het park zijn speelmogelijkheden in overvloed. Zo kunnen de allerkleinsten terecht in de nijntje-speeltuin en is er voor grotere kinderen speeltuin De Waddenzee. Goed om te weten: beiden vind je naast het Panorama Café – kun jij op het terras genieten terwijl de kinderen uitrazen.

Bron: Madurodam.nl

 

Wil je er na een heerlijke stranddag nog éven op uit? Of heb je zin in een zwoele zomeravondactiviteit met het hele gezin? Ga dan in augustus naar de zomeravonden in Madurodam. Hier kunnen jij en je kind elke avond van 15.00 tot 20.00 uur genieten van Nederland in het klein. En het mooie: bestel je hier je tickets, dan krijg je flinke korting. Maar wees er wel snel bij, want op = op.

 

 

Kek Mama ook in print lezen? Neem nu een abonnement en profiteer van nóg meer fijne aanbiedingen.