Dít zijn de artiesten op het Nickelodeon Familie Festival

12.08.2019 10:01
nickelodeon-familie-festival

Na een fantastische eerste editie keert het Nickelodeon Familie Festival, het grootste familiefestival van Nederland, deze zomer terug naar Almere. En dit jaar met een wel héél fijne line-up.

Zo zijn er optredens van bekende Nederlandse artiesten als Ronnie Flex & Deuxperience, Maan, Kalvijn, STUK, Roxeanne Hazes en Silver en kan je kind bekende YouTube-, Nickelodeon- en Nick Jr.-helden als Spongebob en PAW Patrol ontmoeten. 

 

Een onvergetelijke dag

Verder zijn er leuke activiteiten, te gekke workshops en spetterende attracties. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen voelen hoe het is om een DJ of vlogger te zijn? Op dit festival maak je het voor één keer mee. Of: waag een rit op de Unicorn rodeo, jump op de talloze springkussens, speel de leukste games bij de Nintendo Game-Area, neem plaats in een gigantisch reuzenrad en eet de lekkerste happen bij de verschillende foodtrucks. Goed om te weten: kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Enthousiast? Bestel dan hier je kaarten en maak je klaar voor een geweldige dag vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment en activiteiten voor alle leeftijden. Wees er wel snel bij, want op = op.