DippieDoe, het klimparadijs waar je kind kan klimmen en klauteren

06.03.2024 14:17
dippiedoe Bron: DippieDoe

We kennen allemaal binnenspeeltuinen als Monkey Town en Ballorig, maar ben je al een keer in DippieDoe geweest? DippieDoe is een attractiepark met een binnenhaven en een buitenhaven. Je kind kan er klimmen, schommelen en lekker spelen.

DippieDoe is een ontzettend leuk klimparadijs in Best, met een binnenhaven en een buitenhaven. Er zijn allerlei verschillende attracties die perfect zijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. In de binnenhaven is onder andere de Klauterkajuit te vinden waar je kind lekker kan klimmen. Ga met je kind in de Donut glide, waar je in een donut naar beneden glijdt. Draai rondjes in de Tuimelaar of sta boven aan de Vuurtoren en kijk uit over de hele binnenhaven. Voor de kleinsten is er een Dreumesbaai (0-3 jaar oud) en een Ballenbaai (0-4 jaar oud) waar je kind lekker kan spelen.

De buitenhaven is weer open vanaf 1 april

De lente is weer begonnen, dus vanaf 1 april is de buitenhaven weer open. Hier zijn nog veel meer leuke attracties te vinden. Het lijkt wel alsof je vliegt in de Draaikolk. Je slingert op en neer op de golven in de Dolle Dobber en de Slinger Sloep. Of spring alle kanten op bij het Strandkussen XXL en stap in de snelle sneltrein genaamd de Dolle Pier. Voor de echte durfallen is er de Tyfoon, een hele stoere achtbaan. De rest van de tijd kun je lekker spelen in het Klimkasteel, de Speelduin of de Angry Birds speeltuin. 

Entreetickets

Voor maar 16,50 euro heeft je kind tussen de 2 en 12 jaar oud al toegang tot zowel de binnenhaven als de buitenhaven (vanaf 1 april). Kinderen tussen de 0 en 1 jaar oud kunnen hier zelfs helemaal gratis een dagje spelen. Ook jij als ouder betaalt 16,50 euro voor een dagje DippieDoe. Wil je alleen gebruik maken van de binnenhaven, dan heb je al voor 8,95 euro een ticket voor je kind (tot 31 maart) en dan mag je als ouder zelfs gratis binnen.

Krijg nu tijdelijk nog meer korting

Mocht je deze maand nog een dagje DippieDoe willen inplannen. Op woensdagen en vrijdagen komt je peuter (1 t/m 3 jaar) voor 12.30 uur zelfs nog goedkoper binnen. Entree voor de binnenhaven kost dan maar 4 euro. Voor parkeren hoef je ook zeker niet de hoofdprijs te betalen. Voor een dag parkeren betaal je namelijk maar 6 euro.

Kinderfeestjes

Natuurlijk kun je ook het kinderfeestje van je kind vieren bij DippieDoe. Voor een kinderfeestje van minimaal zes kinderen bieden ze leuke pakketten aan. Voor maar 9,95 euro per kind (van 1 april tot 29 oktober) krijg je onbeperkt toegang tot alle attracties, met daarbij ook nog eens een exclusieve tafel met eten en drinken. De begeleiding mag zelfs gratis mee. Je kunt ook kiezen voor het DippieDoe feestmenu. Dan is er ook nog een supergave themakamer, frietjes, snack of pannenkoek, twee glazen ranja en een zakje chips of een raketijsje. Dit voor maar 4,95 euro extra.

Alle reden dus om samen met je kind binnenkort een dagje DippieDoe in te plannen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.