De hort op: 5 bijzondere overnachtingen in Nederland met kinderen

14.08.2020 10:42
bijzondere overnachtingen Nederland met kinderen Beeld: Shutterstock

Deze vakantieadressen zijn door de bijzondere accommodaties en faciliteiten éxtra leuk voor kinderen. Kijk op Kidsproofvakantie.nl (het zusje van Kidsproof.nl) voor meer leuke tips voor weekendjes weg of vakanties met kinderen in Nederland.

Camping Julianahoeve

Frisse zeewind, check. Leuke faciliteiten voor kinderen, check. Op Camping Julianahoeve aan de Zeeuwse kust kun je onbezorgd neerstrijken op één van de mooie kampeer- of glampingplekken. Voor kinderen is op het terrein een te gek piratenklimschip, een binnen- en buitenspeeltuin en een zwemparadijs.
 

De Kleine Wildenberg

Vlak bij Deventer ligt het boerenerf van Zorg & Recreatie Boerderij de Kleine Wildenberg. Overnachten kan in een hippe accommodatie of in de grappige pipowagen. Kinderen kunnen zich op de boerderij vermaken in de speeltuin, op het trapveldje en natuurlijk met het knuffelen van boerderijdieren.
 

De Vreemde Vogel

Dit buitenhotel in Vlaardingen heeft wel heel bijzondere accommodaties. Je kunt bij De Vreemde Vogel overnachten in een vliegtuig, lanceerstation of brandweerwagen. Ook fijn: er is genoeg plek om te voetballen voor je eigen huisje, er zijn drie speelplekken en er is een toffe gezins-escape room.
 

Lees ook
Deze vakantiebestemmingen in Nederland zijn ideaal met kinderen >

 

Camping De Heldense Bossen

Tussen de Limburgse bomen vind je de heerlijk groene Familiecamping De Heldense Bossen. Voor kinderen is hier genoeg te doen. Denk aan een trekvlot, speeltuin, dierenpark, zwembad en leuke animatie. Je kunt met het gezin verblijven in één van de kleurrijke boshuisjes of natuurlijk in je eigen tent of caravan.
 

Vakantiepark Erve Kleilutte

Trampoline springen, ponyrijden, een waterspeelplaats… Vakantiepark Erve Kleilutte is ideaal voor jonge gezinnen én ligt midden in de Twentse natuur. De knusse vakantiehuizen variëren van tiny houses tot groepsaccommodaties.

 

Deze uitjes zijn voor Kek Mama verzameld door Kidsproof.nl: dé inspiratiesite voor uitjes met kinderen in Nederland. Op deze site vind je altijd een leuk uitje of kindvriendelijk adresje bij jou in de buurt. Plan je een activiteit buiten de deur? Volg de overheidsadviezen en check de website van het uitje om te zien of er aangepaste openingstijden of extra restricties zijn. Fijne (en veilige) zomer!

 

 

Meer lezen? Neem hier een abonnement op Kek Mama, de #1 glossy voor moeders.