In deze trampolineparken kunnen stuiterballen hun geluk niet op

29.11.2021 05:32
trampolineparken uitjes kidsproof 2021 Beeld: Getty Images
Wat boven of onder is? Na een potje trampolinespringen heb je geen idee meer. Op een vrije dag moet je bij een van deze trampolineparken zijn.

Kidsproof.nl – dé inspiratiewebsite op het gebied van activiteiten met kinderen – zocht de leukste winteruitjes bij elkaar.

Vliegen in Eersel

Van de trampo naar de big airbag en weer terug. Bij Jump XL in Eersel ben je vaker in de lucht dan op de grond. Deze giga trampolinehal is perfect voor een flinke jumpsessie. Leuk: tijdens Puppy Jump kun je langskomen met je kleine spruit.

jump-xl.com/nl/eindhoven

Salto’s in Almere

Een nieuwe truc leren? De trampolines van Jumping Jack in Almere veren vrolijk met je mee. De urban trampolinehal is goed voor 2400 m2 aan springpret. Met een Wipe Out Area, foampit, balansbalk en natuurlijk een heleboel trampolines. Ook leuk om te combineren met glow in the dark golf in Jack’s Magic Forest.

jumpingjack.nl

Lees ook: Na deze indoor trampolineparken is je kind compleet uitgeteld >

Stuiteren in Haarlem

Bounce over meer dan 50 trampolines in Overveen. Is gewoon springen niet genoeg voor je kleine stuiterbal? Voor een potje trampoline trefbal, een ninja parcours of een klimavontuur zit je bij Street Jump ook goed. Ook ideaal als kinderfeestje.

streetjumphaarlem.nl

Jumpen in Noordwijk

Een winterse strandwandeling én een potje springen bij JUMPIN’ Noordwijk. Dat is een lekkere combi! Dit trampolinepark is meer dan 1000 m2 groot. Genoeg ruimte voor een heleboel trampolines. Bonus: er zijn ook twee formule 1 racesimulatoren.

jumpinnoordwijk.nl

Speciaal voor de lezers van Kek Mama selecteerde Kidsproof.nl een heleboel winterse uitjes. Leuk! Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Nederland. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke binnenspeeltuinen, skibanen en pannenkoekenrestaurants (en natuurlijk nog véél meer) er allemaal in de buurt zijn.