In deze trampolineparken kunnen stuiterballen hun geluk niet op

24.04.2023 12:00
trampolineparken uitjes kidsproof 2021 Beeld: Getty Images

Wat boven of onder is? Na een potje trampolinespringen heb je geen idee meer. In de druilerige meivakantie moet je bij een van deze trampolineparken zijn.

Zin om iets leuks te doen met je kinderen? Op kidsproof.nl vind je het meest complete overzicht van leuke uitjes en lokale hotspots. Je hoeft je deze winter niet te vervelen!

Vliegende spruitjes

Van de trampo naar de big airbag en weer terug. Bij Jump XL in Eersel ben je vaker in de lucht dan op de grond. Deze giga trampolinehal is perfect voor een flinke jumpsessie. Leuk: tijdens Mini Jump kun je langskomen met je kleine spruit.

jump-xl.com/nl/eindhoven

Be there or be square

Hier wil je echt geweest zijn. En met veertien locaties door het hele land moet dat lukken, toch? Jumpsquare heeft echt vette trampolineparken. Ga voor vrij jumpen of leer jumpen van Jump Masters tijdens JumpScool. Met een van de Jump Party’s zit je hier voor een kinderfeestje ook goed. Kies je voor locatie Rijswijk? Dan maak je het grootste Inflatable Airpark van Nederland (700 vierkante meter!) mee.

jumpsquare.com

Salto’s

Een nieuwe truc leren? De trampolines van Jumping Jack in Almere veren vrolijk met je mee. De urban trampolinehal is goed voor 2400 m2 aan springpret. Met een Wipe Out Area, foampit, balansbalk en natuurlijk een heleboel trampolines.

jumpingjack.nl

Lees ook: Na deze indoor trampolineparken is je kind compleet uitgeteld >

Stuiteren

Bounce over meer dan 50 trampolines in Overveen. Is gewoon springen niet genoeg voor je kleine stuiterbal? Voor een potje trampoline trefbal, een ninja parcours of een klimavontuur zit je bij Street Jump ook goed. Ook ideaal als kinderfeestje.

streetjumphaarlem.nl

Mo(nu)mentje

Dat is wel een momentje hoor, als je kids staan te jumpen en stunten in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilversum. Op deze unieke locatie vind je Flight Deck 53 met springtoestellen zoals de foampit, big air en airmax trampolines.

flightdeck53.com

Potje jumpen

Een strandwandeling, als het weer even meezit, én een potje springen bij JUMPIN’ Noordwijk. Dat is een lekkere combi! Dit trampolinepark is meer dan 1000 m2 groot. Genoeg ruimte voor een heleboel trampolines. Bonus: er zijn ook twee formule 1 racesimulatoren.

jumpinnoordwijk.nl

Lekker uitrazen

Stuiterballen in huis? Neem ze mee naar Bounce Valley. Hier bouncen ze in Breda, Enschede, Rotterdam of Zoetermeer door een gigantisch luchtkussenpark. Van wipe-out tot bouncing voetbalveld en obstacle run. Maximaal energieverbruik is hier gegarandeerd.

bouncevalley.nl

Binnenpretje

Nog niet in de wijde wereld van FunZone getreden? Dan wordt het de hoogste tijd. De locaties – van Aalsmeer tot Zwolle – hebben allemaal activiteiten voor een hoop binnenpret. Bijvoorbeeld locatie Enschede met een speeltuin (Klimvulkaan, Snowglider en Pannakooi), trampolinepark (Foam pit, Dodgeball Area en Slackline) en Glow Minigolf.

funzone.nl

Kijk op kidsproof.nl voor alle binnenspeeltuinen en jumphallen bij jou in de buurt. Zo kom je de winter wel door.

 

Speciaal voor de lezers van Kek Mama selecteerde Kidsproof.nl een heleboel winterse uitjes. Leuk! Kidsproof.nl is dé inspiratiesite voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Nederland. De site is handig ingedeeld per regio, zo ontdek je makkelijk welke binnenspeeltuinen, skibanen en pannenkoekenrestaurants (en natuurlijk nog véél meer) er allemaal in de buurt zijn.