5x leuke uitjes voor kinderen in de herfst

10.09.2018 12:20
kindvriendelijke-uitjes-herfst

Van een boswandeling tot een museum en subtropische zwembaden: door deze uitjes laat jij die warme chocomelk wel staan.

Boswandeling

Jij geniet van de natuur, je kind kan lekker ravotten in een van deze prachtige bossen. Neem als je gaat meteen dit lijstje met bosspellen mee, zo kan jullie dag helemaal niet meer stuk.

 

Subtropisch zwembad

Urenlang zwemmen en tig verschillende glijbanen uitproberen: welk kind doe je daar geen plezier mee. Ga daarom naar een subtropisch zwembad en doe weer even of je in het water in Zuid-Spanje dobbert – krijg je meteen dat zomergevoel terug.

 

Lees ook
6x low budget uitjes met kinderen >

 

Binnenspeeltuin

Hangt jouw kind het liefst de hele dag in de touwen? Kies dan voor een binnenspeeltuin. Kan jij lekker aan een tafeltje zitten terwijl je kroost klimt en klautert. In het hele land zijn er talloze hallen te vinden, dus hier zit vast wel een voor jullie bij.

 

Het strand op

Nederland heeft een 250 kilometer lange kustlijn met stranden waar je U tegen zegt: in de herfst heerlijk om uit te waaien. Trek je kaplaarzen aan, neem een schep mee, drink een lekkere kop choco in een strandtent en je kind heeft gegarandeerd een leuke dag. 

 

Museum

Een bezoek aan het museum is ideaal met kinderen. Het is leuk, je zit (in de meeste gevallen) droog en ze leren ook nog wat bij. Van het Museon in Den Haag tot het Nederlands Bakkerijmuseum: hier vind je de populairste kindermusea.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >