5x leuke theatervoorstellingen voor peuters

11.12.2019 16:11
theatervoorstellingen peuters Beeld: Shutterstock

Altijd een succes: met je kind naar het theater. Wij zetten de mooiste theatervoorstellingen voor kinderen tot 4 jaar voor je op een rij.

De vrolijk verrassende kerstshow – theater Rotterdam

De grote hobby van prinses Anna is zingen. Met een eigen gemaakte lapjesjurk gaat ze naar een kerstfeest waar ze de mooiste liedjes mag zingen en mag meedoen aan een quiz. Ook mag ze de kerstboom versieren en een schilderij maken – en natuurlijk mogen de kinderen haar daarbij helpen. Oftewel: een heerlijke kerstvoorstelling voor het hele gezin.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Datum:  15 december 2019

 

Papa Gaai ging fietsen – Lindenberg Theater, Nijmegen

Een papegaai op een fiets, dat kan toch niet? Jawel, in deze muzikale voorstelling kan alles. Het publiek mag volop meeklappen, zingen en dansen. Dus hup, snel die voetjes van de vloer.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Datum: 15 december 2019

 

Lees ook:
5x uitjes voor kinderen die gek zijn op muziek en theater >

 

Het Zandkasteel – Theater de Vest, Alkmaar

Koning Koos verandert met zijn vrienden Prinses Sassa en Toto op het toneel in stoere zeerovers. Ze gaan met hun eigen boot op zoek naar de schat. De show zit vol leuke liedjes zoals de Neuzenkriebeldans. Dus stap aan boord en meezingen maar.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Datum: 29 december 2019

 

Onderwaterwereld – theater de Toverknol, Haarlem

Geniet van het optreden van Slimmy en Swimmy, twee dansvissen, en Sirena de zeemeermin. Die laatste verliest haar kroon en de helden op het toneel moeten allemaal helpen op de kroon terug te vinden. En dat zorgt natuurlijk voor hilarische momenten.

Leeftijd: 1 t/m 4 jaar
Datum: verschillende dagen, zie website

 

Roodkapje – theater de Krakeling, Amsterdam

De wolf die Roodkapje en haar oma opeet? Nee hoor, bij deze voorstelling doet Roodkapje het helemaal anders. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Uiteindelijk mist ze de Wolf – had ze maar nooit een ander pad gekozen…

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Datum:  12 januari 2020

 

Meer tips voor uitjes? Volg ons op Facebook.