Beeld: Shutterstock
Beeld: Shutterstock

Op zoek naar een leuke muziek- of theatervoorstelling om met je kind naar toe te gaan? Check hier de vijf leukste voorstellingen van de komende maanden.

nijntje op de fiets

kindervoorstellingen

More content below the advertising

Is je kind gek op nijntje? Dan mag je deze leuke voorstelling niet overslaan. Nijntje gaat er een dagje op uit met haar fiets en maakt onderweg van alles mee. De voorstelling wordt gespeeld in een vrolijk decor door actrice en zangeres Marianne van Houten. Vanaf deze maand in verschillende plaatsen; klik hier voor de speellijst.

 

De Kleine Zeemeermin

kindervoorstellingen

Duik mee in het oude maar oh zo leuke verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Het populaire tovenaarsduo Titus en Fien zorgt voor een flinke dosis humor en hilarische scènes voor jong én oud. Extra leuk: bij de meeste theaters kun je verkleed komen en meedoen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Klik hier voor de speellijst.

 

Lees ook:
5x leuke kinderfilms die je in de bioscoop moet zien >

 

Geklungel in de jungle

kindervoorstellingen

Altijd leuk: de avonturen van Ernst en Bobbie. In deze nieuwe familieshow staan natuurlijk weer heel veel grappen centraal, maar kan je kind ook lekker meezingen. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Ze besluiten af te reizen naar de jungle, maar daarbij gaat er natuurlijk heel veel mis. De komende maanden is de show onder meer te zien in Assen, Veghel, Zeist en Maassluis. Hier vind je het complete overzicht.

 

Rupsje Nooitgenoeg

kindervoorstellingen

In deze geweldige theatershow komt de beroemde rups tot leven. Ook andere karakters uit bekende verhalen van de schrijver komen aan bod, zoals het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en het Eenzame Vuurvliegje. De show loopt nog tot en met mei 2019 in verschillende theaters, kijk hier voor een overzicht.

 

Aladdin

kindervoorstellingen

Niet alleen plezierig voor je kind, maar ook voor jezelf, want deze klassieker blijft leuk om naar te kijken. Deze compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001 nacht, draait van januari t/m mei 2019. In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit de magische wonderlamp kan hij ineens een machtige prins worden. Kijk hier in welk theater of schouwburg bij jou in de buurt de musical te zien is.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >