5x leuke plekken om te boogschieten met kinderen

02.05.2019 11:38
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Zin in een verrassend uitje, iets wat je kind nog nooit eerder heeft gedaan? Ga dan eens boogschieten: reken maar dat-ie daar de grootste lol aan beleeft. Wij hebben de leukste plekken voor een middagje boogschieten voor je op een rij gezet.

Outdoorpark Op Noord – Eindhoven

Schiet in je eentje of ga de strijd aan in teams. Bij dit outdoorpark in Eindhoven kun je op maar liefst 6 doelen boogschieten. De arena is overdekt, dus ook als het giet kun je hier ongestoord richten.

 

Ayers Rock – Zoetermeer

Geen idee hoe je moet boogschieten? Geen punt, hier ga je onder leiding van een instructeur aan de slag. Het is een kwestie van goed oefenen, maar geloof ons: zodra je kind eenmaal een pijl op dat bord krijgt, voelt hij zich voor even Robin Hood.

 

Lees ook:
Verrassend uitje: bezoek een vliegerfestival >

 

Action Dome – Venlo

Kinderen kunnen bij Action Dome een wedstrijdje boogschieten doen – nadat ze natuurlijk eerst even geoefend hebben – en de beste drie schutters worden beloond met een mooie prijs.

 

XL Adventure & Events – Amersfoort

In anderhalf uur krijgt je kind bij dit park het boogschieten onder de knie én mag hij een wedstrijdje aangaan met zijn vrienden. Wie is de beste schutter?
Voor jonge broertjes en zusjes, voor wie het boogschieten nog te moeilijk is, is er een speciaal Robin Hood feestje. Zij gaan onder leiding van een instructeur het nabijgelegen bos in en maken van natuurlijke materialen hun eigen pijl en boog.

 

Polysport – Dieren

Bij activiteitenpark Polysport schiet je niet in het bos, maar gewoon in een hal. De activiteit is te boeken als kinderfeestje en eventueel te combineren met klimmen. Ook hier is natuurlijk een instructeur van de partij om uitleg te geven en ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt. Na afloop ontvangt je kind een heus schietdiploma.
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >