5x kindvriendelijke vegan lunchtenten

29.01.2020 14:02
kindvriendelijke-vegan-lunchtenten

Plantaardig (of tegenwoordig #vegan) eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Deze lunchtenten bewijzen dat als geen ander. En dan zijn ze ook nog hartstikke kindvriendelijk.

Bindi Café – Amersfoort

Genoeg ruimte voor de kinderwagen, lekkere lounge stoelen, heerlijke sapjes en.. brood met pindakaas en banaan. Wedden dat je kind het hier naar z’n zin heeft? Ook een aanrader: de leuk versierde polenta-sinaasappel cake.

 

SUE, Zoet Zonder Suiker – Rotterdam

Zeg je vegan taartjes, dan zeg je SUE. Alles wat ze verkopen is zo mooi dat het bijna zonde is om op te eten. Hoewel je het niet zou denken (de taarten zien er zo zoet uit dat je bang bent dat je vullingen eruit schieten), zijn alle producten geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, en – jawel – vegan.

 

Lees ook
Eet jouw kind vegetarisch? Dít zijn de beste vleesvervangers >

 

Loff – Breda

Bij Loff gaan ze voor vrijheid, blijheid en dus is het menu geschikt voor iedereen. Je kunt zelf verschillende kleine gerechtjes kiezen waarmee je zo jouw eigen menu samenstelt. Omdat er wordt gewerkt met seizoensproducten verandert de kaart regelmatig, maar we kunnen je verzekeren dat het altijd lekker is. Met mooi weer is Loff trouwens helemáál een aanrader, want dan plof je samen met je kind op de loungebank in de fijne tuin. Alleen vrijdag en zaterdag open vanaf 11:00 uur, de rest van de week vanaf 16:00 uur.

 

Meatless District – Amsterdam

De Rainbow Wrap, Avocado Toast, vegan burgers en zelfs kroketten op brood: als er hier niets voor je kind bij zit, dan weten we het niet meer. En als je er toch bent, sla dan vooral ook de (dagelijks wisselende) taartjes niet over.

 

De Herbivoor – Groningen

Ze noemen zichzelf een ‘biologische veganistische saladebar’ maar het is veel meer dan dat. Want van burgers en wraps tot gebak en pannenkoeken: overal is aan gedacht. 

 

Meer fijne lunchtips? Volg Kek Mama op Facebook >