Jannine gaat met haar gezin naar Drievliet (maar is iets heel belangrijks vergeten)

23.06.2020 22:21

Kek Mama’s Jannine en haar gezin hebben de dag van hun leven in Familiepark Drievliet, maar ondanks de bomvolle rugzak zijn ze door alle haast toch iets belangrijks vergeten in te pakken. Gelukkig is het park op alles voorbereid. 

Wil je ook naar Drievliet? Wij hebben een fijne actie speciaal voor alle Kek Mama-lezers: bestel nu tickets en krijg €10,50 korting! Wees er snel bij, want op = op.

 

Drievliet zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van hun bezoek aan het park. De medewerkers zijn herkenbaar en goed getraind en zetten zich in om jou op een veilige manier een leuke dag te bezorgen. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf, bij aanschaf van je ticket via deze webshop, een dag te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook wordt het aantal bezoekers, per dag, beperkt. In het park zijn overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers.

Hoe werkt het?

  1. Voor het bezoek aan Drievliet dien je 2 tickets te hebben; 1 x entreeticket en 1 x dagslotticket (met het dagslotticket reserveer je de dag dat je naar het park wilt komen).
  2. In het afrekenscherm selecteer je de dag van je geplande bezoek en het aantal tickets dat je wilt kopen. 
  3. Na aankoop ontvang je in jouw mailbox de entreeticket(s) én de dagsslotticket(s). 
  4. Het is dus NIET nodig om via Drievliet nogmaals een reservering te plaatsen voor de dag dat je wilt komen. 
  5. Uitzondering geldt voor kinderen tot 1 meter lengte. Zij hebben gratis toegang. Voor elk kindje tot 1 meter lengte reserveer je via Drievliet het dagslotticket.
  6. Neem tijdens je bezoek zowel je entreeticket(s) als je dagslotticket(s) mee.

Een reservering van de dag dat je het park wilt bezoeken (dagslotticket) is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 100cm hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een dagslotticket verplicht. De aanbieding geldt van 1 t/m 7 juli.

 

Montage: Lisanne Tinga