‘Ik appte per ongeluk een sexy lingeriefoto van mezelf naar mijn zoon (10)’

26.07.2021 11:30
leuke bh kleine borsten

Elke week vertelt een moeder over het moment in het moederschap waarop het even he-le-maal misging.

Sylvie (35) is getrouwd met Giovanni (39) moeder van Job (12) en Deef (5).

Zakenreis

Het was vrijdagmiddag. Giovanni was een week op zakenreis in Japan en zou de volgende dag terugkomen. We zaten elkaar al dagenlang gek te maken met spannende appjes en foto’s: iets wat we wel vaker doen als Giovanni langer van huis is. Om er nog een schepje bovenop te doen, stuurde ik ‘m vlak voordat zijn telefoon op vliegtuigmodus ging nog een spiegelselfie in een nieuw lingeriesetje. Rood, want daar is-ie gek op. Met een flinke stiletto eronder.

Blauw vinkje

Ik legde mijn telefoon weg, maar toen ik na een uur nog geen reactie kreeg, besloot ik toch maar even te kijken of de foto goed was aangekomen. Giovanni reageerde immers altijd binnen de minuut – helemáál als ik zoiets stuurde.  Maar toen ik WhatsApp opende, zag ik tot mijn grote schrik dat niet Giovanni, maar onze tienjarige zoon de foto had ontvangen! Inclusief blauw vinkje, dus hij had ‘m al geopend…

Mijn hart bonsde in mijn keel. Wat moest ik doen? Als ik mijn zoon in paniek op zou bellen, zou hij meteen weten dat ik het was. Ik besloot daarom te doen alsof mijn neus bloedde en te wachten tot hij thuiskwam van school.

Lees ook
Dat wordt een spannende avond: 7x opwindende seksspeeltjes >

‘Getverderrie’

Na een uur liep mijn zoon nietsvermoedend de woonkamer binnen. Hij gooide zijn schooltas in de hoek, trok de koelkast open en vroeg toen ietwat geïrriteerd: ‘Mam, waarom stuurde je mij een foto van een halfnaakte vrouw? Getverderrie. Ik heb ‘m gelijk verwijderd!’

‘Ging per ongeluk’, ze ik nonchalant. Maar van binnen moest ik keihard lachen: gelukkig had ik alleen mijn lichaam gefotografeerd en herkende hij mij (én de spiegel in onze slaapkamer) niet. Al heb ik mijn lesje nu wel geleerd ;).

 

Benieuwd naar meer ‘Dat ging ff mis’-verhalen? Je leest ze elke week op Kekmama.nl.