Hoezo vervelen? Dit zijn deze week de leukste kijktips voor je kind

09.06.2021 05:02
topstory kijktips voor je kind 8-6-21 Beeld: Getty Images

Neem een kijkje achter de schermen in de dierentuin of duik in het leven van een circusmeisje via Pathé Thuis: aan films, series en reportages voor kinderen geen gebrek. Dit zijn onze kijktips van deze week.

Minidisco

Je hoeft heus geen reden te hebben voor een feestje: zet deze minidisco op met de leukste kinderliedjes en de voetjes van je kind gaan in no time van de vloer. 

 

Woezel & Pip: Vriendjesclub

Net een maandje te zien op Videoland. Buurpoes en Molletje tellen alle dieren die ze zien en Charlie heeft een eigen dierengeluidenlied geschreven. De Wijze Varen leert je kind alles over de dieren op de Savanne en Molletje gaat op bezoek bij een vriendje op de kinderboerderij.

 

Lees ook:
Dit is het leukste aanbod kinderfilms op Netflix >

 

Het leven in de dierentuin

Een bezoekje aan de dierentuin mag gelukkig weer, maar ook vanuit huis is het leuk om de dieren te volgen en meer over ze te weten te komen. Hoe slapen giraffen bijvoorbeeld? Wat eten olifanten en welk geluid maakt een zebra? De antwoorden op deze en veel meer leuke vragen vind je op het YouTube kanaal van Burgers’ Zoo

 

Bing

Volg alle avonturen die Bing samen met Sula, Flop en Pando beleeft. Op het YouTubekanaal vind je alle volledige afleveringen, maar ook leuke korte clips en compilaties. 

 

Het leven is een circus

Zoek je een leuke kinderfilm, zet je kind dan voor de buis via Pathé Thuis. Daar vind je de leukste films voor kinderen, zoals Mijn Leven is een Circus.

De vader van Laura is een professioneel clown, maar Laura heeft genoeg van het circusleventje en verlangt naar een normaal leven. Dankzij haar juf kan ze naar een privéschool waar ze eindelijk de kans krijgt om vaste vriendjes te maken. Leeftijd: 6+

 

Nog meer leuke kijktips voor je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >