In samenwerking met Kek Mama

Brieven vol liefde, van nu voor later

30.05.2017 07:47

Bij de geboorte voel je meteen: ‘jij bent mijn kind en ik zal altijd voor jou zorgen’. Wat als je de liefde van dat moment in een envelop kon stoppen en bewaren voor later?

Sabine (44), moeder van Charlotte (11) en Emma (9), schrijft haar dochters sinds hun geboorte elk jaar een brief. “Ik vind het een mooie gedachte dat mijn kinderen, wat er ook gebeurt, hun jeugdherinneringen van me meekrijgen. In de brieven uit ik mijn verwondering over hoe ze zich ontwikkelen, ik beschrijf grappige of ontroerende momenten en geef ze tussen de regels door mijn eigen levenslessen mee. Ik wil dat ze zich altijd zullen herinneren hoeveel ik van ze hou en dat ze niet iets of iemand hoeven te worden; omdat ze altijd al het beste van zichzelf geweest zijn.”

 

Voor allebei de meiden ligt er ondertussen een dikke stapel brieven klaar. “Zelf weet ik al lang niet meer wat daar in staat. Ook voor mij zijn de brieven persoonlijk en vertrouwelijk. Vanaf het moment dat ik ze verzegel, zijn ze van hen.”

 

Postuum

“Ik hoop dat mijn verhaal ook andere ouders inspireert om brieven te schrijven aan hun kinderen. Postuum van Hallmark kan daarbij helpen: het is een prachtige doos vol briefpapier en enveloppen waarmee je jouw dierbaren kunt laten weten wat je voor ze voelt. Door zelf de momenten te kiezen waarop je een brief met jouw hartenwens wilt geven, laat je in mijn ogen het mooist denkbare cadeau aan je geliefden na.”

 

 

Doe je mee?

Wil jij ook een start maken met brieven voor later? Hallmark geeft de eerste gelimiteerde editie van 500 boxen met briefpapier en enveloppen cadeau. Op basis van jouw ervaringen en tips wil Hallmark het concept verfijnen en verbeteren. Geef je contactgegevens en motivatie vóór 5 juni 2017 door op
www.hallmark.nl/postuum