Mom in Balance uitleg: 30 dagen Routine Booster

01.12.2022 11:28
mom in balance

We helpen we je om een sterke routine voor jezelf te ontwikkelen én vast te houden. Dat zal je uiteindelijk meer energie en een betere balans in je leven opleveren. Een sterke routine creëer je door de juiste mix aan sport, ontspanning, gezondheid, doelen stellen en reflectiemomenten mee te nemen in je wekelijkse planning. Met de 30 dagen Routine Booster dagen we je uit om de voor jou ideale balans te ontdekken. We beloven je dat je hier de rest van het jaar profijt van hebt.

Start de 30 dagen challenge

Je kunt iedere dag van de week beginnen met de challenge – dit hoeft dus niet per se op maandag en ook niet aan het begin van de maand. Start de week met het maken van je eigen mindmap en motivatieplan, dit is je houvast voor de komende dertig dagen. Scan de QR-code linksonder in de kalender voor de de work-outs, recepten, overige opdrachten en inspiratie of kijk op kekmama.nl/mominbalance.

Sport

7 minute work-outs: drie keer per week geeft Esther van Diepen, bewegingsdeskundige en oprichtster van Mom in Balance een 7 minute workout. Met deze 30 dagen Routine Booster geven wij je een kick-start om een succesvolle sportroutine op te bouwen.

Ontspanning

Essentieel om in balans te blijven is het inbouwen van momenten van ontspanning. Ja, juist in een (druk) gezinsleven. Met kleine oefeningen helpen wij je met regelmaat een moment voor jezelf te nemen.

Gezondheid

Voedingsdeskundige Nanneke Schreurs deelt tijdens de challenge heerlijke, gezonde en makkelijke recepten met je. Gezond eten is tenslotte de basis voor een gezond leven.

Doelen stellen

Balans vinden én vasthouden: het kan! Wanneer je heldere, haalbare doelen stelt, geeft dit je het gevoel dat je controle hebt: en daarvan ga je je zó sterk voelen. Met praktische opdrachten dagen wij je graag uit te kijken naar wat jij nodig hebt.

Reflectie

Om erachter te komen wat jou motiveert helpt het om regelmatig te reflecteren en stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en echt werkt. En zeker niet onbelangrijk: vier je successen!

Wees lief voor jezelf

De perfecte moeder, vriendin, partner, werknemer, we kunnen het niet allemaal en zeker niet iedere dag zijn. Maar dan pakken we het de volgende dag weer vol goede moed op. Zo is het ook met deze 30 dagen challenge. Ben je een dag te moe, heb je geen zin? Pak het de volgende dag weer op. Je kunt het!

Start de challenge