Zo vier jij Moederdag het liefst, volgens je sterrenbeeld

11.05.2024 08:00

Moederdag is die ene speciale dag van het jaar waarop we onze moeders en de moederfiguren in ons leven extra in het zonnetje zetten. Maar hoe vier je deze dag het liefst? Dit zeggen de sterren.

Ram

Ramma, jij houdt van actie en avontuur. Daarom is Moederdag het perfecte moment om iets spannends te ondernemen, zoals een outdoor activiteit met het gezin of een dagje vol adrenaline. Misschien wel een flinke hike, surfen of mountainbiken in de natuur.

Stier

Stier? Je bent eerder een luxepoes, want je houdt van comfort en verwennerij. Ontspanning thuis waar je omringd wordt door degenen van wie je houdt, is dan ook waar je naar verlangt. Inclusief een uitgebreid ontbijt op bed, gevolgd door een wellnessbehandeling en een culinair diner natuurlijk.

Tweelingen

Al die persoonlijkheden van je, tweelingmama, willen in het zonnetje worden gezet. Daarom geniet je van afwisseling, nieuwe ervaringen en een flinke dosis gezelligheid. Een escaperoom, kookworkshop, interessant museum of picknick? Het maakt je niet zoveel uit, zolang je maar op avontuur gaat met je gezin.

Last minute inspiratie: 7 Moederdagcadeaus die jij op je verlanglijst zet

Kreeft

Hey emo-mama. Voor jou bestaat er geen beter cadeau dan een hele dag doorbrengen met je kids. Op Moederdag geniet jij van quality time thuis, gevuld met knuffels, lieve woorden en zelfgemaakte baksels en knutselwerkjes van je kids.

Leeuw

Als Leeuwin houd je van luxe en glamour, en voor jou is Moederdag het perfecte excuus om in de spotlight te staan. Een chique brunch in een fancy restaurant, gevolgd door een massage en misschien zelfs een karaokesessie waarbij alle ogen op jou zijn gericht.

Maagd

Je bent praktisch ingesteld en houdt van organisatie, dus vind je het lastig om de touwtjes uit handen te geven. Op Moederdag geniet jij het meest van een goed geplande dag, met activiteiten die zowel leuk als nuttig zijn. Misschien een gezellige familiebrunch gevolgd door een gezamenlijk project in huis of in de tuin.

Weegschaal

Samenzijn in een mooie, inspirerende omgeving, dat is waar jij happy van wordt, Weegschaal-mama. Denk aan een bezoek aan een botanische tuin of een gezellige picknick in een park met prachtige bloemen. Vervolgens een middagje winkelen in boetiekjes met unieke vondsten, gevolgd door een culinaire verwennerij in een sfeervol restaurant.

Schorpioen

Jij geniet het meest van een dag vol intense en betekenisvolle momenten. Een rustige ochtend met ontbijt op bed, gevolgd door een wandeling langs het water waar je samen herinneringen ophaalt. Een emotioneel gesprek met je dierbaren over wat ze voor jou betekenen, gevolgd door een gezellige filmavond thuis met een bak popcorn en een flinke dosis knuffels.

Boogschutter

Voor jou, Cupida, draait Moederdag om avontuur en vrijheid. Jij geniet het meest van een dag vol nieuwe ervaringen en spontane uitstapjes. Een roadtrip naar een hippe stad, een dagje op het strand met familie en vrienden of een boottocht inclusief borrel kan jij vast goed waarderen.

Lees ook – In de sterren: dit type moeder ben je volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Je lijkt praktisch ingesteld, maar hebt stiekem ook een speelse kant. Voor jou is Moederdag het perfecte moment om een beetje uit je comfortzone te stappen. Waarom niet een spontane roadtrip naar een of samen een nieuwe hobby ontdekken? Zolang de dag wordt afgesloten met een klassiek familiediner, ben jij tevree.

Waterman

Watervrouw, jij staat bekend om je originaliteit, creativiteit en liefde voor het experimenteren. Wat dacht je van een toffe workshop? Denk aan keramiek maken, samen schilderen, muziek maken of salsadansen. Van een bezoek aan een tentoonstelling of concert word je ook blij.

Vissen

Als dromerige Vissen houd je van spirituele verbindingen. Wat dacht je van een picknick bij zonsondergang aan het strand? Of misschien een gezamenlijke meditatiesessie gevolgd door het maken van vision boards om jullie familiedoelen te visualiseren?

Hoe je jouw bijzondere dag ook viert, we wensen je een onvergetelijke Moederdag.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.