De Beauty Cadeaubox: nu voor slechts 24,99 i.p.v. €103,39*

08.07.2020 11:46

Alleen de fijne gezichtscrème kost in de winkel al meer dan je nu voor het hele pakket betaalt; speciaal bij Kek Mama kost het namelijk slechts €24,99, inclusief verzendkosten. Dus bestel snel (op = op) en verwen jezelf met een doos vol heerlijke beautyproducten. 

Dit zit er in het pakket:

Jorgobé Hand Cream 75 ml t.w.v. €20

Deze crème helpt de zachtheid van handen en nagelriemen te behouden dankzij zwarte pareltjes met Vitamine A en E. Ook de bestanddelen kokosnoot, avocado, jojoba, sheaboter, suikerbiet en koolhydraatcomplex doen hun ding om je op en top verzorgde handen te bezorgen.

Lashcode Mascara t.w.v. €24,99

Het borsteltje scheidt wimperhaartjes, die perfect worden bedekt met fluweelzwart, zonder klontjes of afschilferingen. De mascara verlengt en versterkt het volume van de wimpers en ondersteunt zelfs hun groei.

YOUTH LAB. deep moisture cream 50 ml t.w.v. €25,90

Een diep hydraterende en voedende crème om je huid te herstellen en te laten stralen. Met name voor de droge en/of gevoelige huid. De producten van YOUTH LAB. worden gemaakt op basis van natuurlijke kruiden en biotechnologische ingrediënten.

NIVEA Verzachtende reinigingsolie 150 ml t.w.v. €9,99

Dankzij de transformerende olie-tot-melkformule heb je geen wattenschijfje nodig voor deze effectieve reinigingsolie, verrijkt met druivenpitolie. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

Colgate Tandpasta Max White Expert Anti-Stain 75 ml t.w.v. €12,99

Het whitening-ingrediënt in deze tandpasta gaat jaren van verkleuringen door eten en drinken tegen en bevat optische witmakers voor stralende tanden. Het effect is tijdelijk en is veilig voor het glazuur. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Masque Me Up Hemp Eye mask t.w.v. €5,22

Een hydraterend oogmasker met voedende hennepzaadolie, collageen, jojoba-olie en hyaloronzuur, allemaal om die wallen en rimpels een halt toe te roepen.

Miqura after sun face mask t.w.v. €7,90

Een kalmerend, verkoelend en herstellend aftersun-masker op basis van aloë vera. Het serum in het masker bevat onder andere een extract van tijgergras, dat irritatie door de zon tegengaat. Tip: zet het voor gebruik 5 minuten in de koelkast.

Dr. E.J. Swaab Lippenbalsem 100% natuurlijk t.w.v €3,39

Bijenwas, vitamine E, macadamia- en jojoba-olie zorgen voor zachte en verzorgde lippen. Deze balsem bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en is NaTrue gecertificeerd.

Bestellen

Dat kan hier of ga naar KekMama.nl/beautycadeaubox. Bestel ‘m snel, want op = op!

 

*Prijs gebaseerd op de consumentenadviesprijs