Een kind dankzij Tinder

22.12.2016 13:34
Tinder baby

Het ene moment druk je op een hartje, het volgende heb je een match en voor je het weet heb je een kind van je Tinder-date.

Nathalie Graper-Kootstra (23) en Wesley Graper (28) hadden hun eerste tinderdate in maart 2014, zoon Jens is 1,5 jaar.

“Als Wesley twee minuten later een berichtje had gestuurd, waren wij nooit een stel geworden; ik stond op het punt de Tinder-app van mijn telefoon te verwijderen. Ik ben geen stapper en de leuke mannen belden ook niet spontaan bij me aan. Tinder was de oplossing volgens mijn collega’s. Op het werk hielden we hele vleeskeuringen en hadden ontzettend veel lol. Na een paar weken werd ik echter zo moe van de mannen die alleen maar uit waren op sex, dat ik dacht: deleten. Precies op dat moment reageerde Wesley: ‘Hé, wie ben jij, Nathalie?’

 

Ik durfde niet meer

Na een week waarin we elkaar het hemd van het lijf hadden gevraagd over liefdes, liefhebberijen en toekomstdromen, spraken we af naar de bioscoop te gaan. Die date cancelde ik op de dag zelf. Ineens durfde ik niet meer, geen idee waarom. Nu ben ik hem kwijt, dacht ik nog. Gelukkig hield hij vol. Twee weken later zou hij met zijn zus, zwager en neef naar een feest in Ahoy gaan. Spontaan kocht ik ook een kaartje, we zouden elkaar op de parkeerplaats ontmoeten. Wel apart, ja: ik durfde niet met hem naar de film, maar reed wel voor hem naar Rotterdam.

 

Wat goed is, komt snel

Toen ik hem zag, voelde het alsof ik hem al jaren kende. We kusten elkaar, hij stelde me voor aan zijn familie en we hadden een topavond. Vanaf dat moment sliepen we geen nacht meer zonder elkaar. Vrienden van Wesley waren echt verbaasd toen ze ineens zijn status op Facebook zagen veranderen in ‘heeft een relatie’. Ze hadden gedacht dat hij de eeuwige vrijgezel zou blijven. Een halfjaar later kochten we een huis en een week na het tekenen van het koopcontract bleek ik zwanger. Ach, wat goed is, komt snel.”

 

Meer portretten lees je in Kek Mama 13-2016.