Dit zijn de meest voorkomende vakantieruzies tussen stellen

08.01.2019 13:06
meest-voorkomende-vakantieruzies

De vakantie is nog maar koud begonnen of het lijkt al op een drama uit te lopen. Van irritaties tijdens het navigeren tot flirten met bedienend personeel: Skyscanner zet de de meest voorkomende vakantieruzies van stellen op een rij.

1. Wanneer vertrek je naar het vliegveld?

Op tijd op het vliegveld zijn is vrij belangrijk als je een vlucht wil halen, of niet dan? De verstandige partner zal erop staan om minstens drie uur van te voren te vertrekken voor het geval er onderweg iets tegenzit. (En die kans is groot met kinderen.) De relaxte wederhelft heeft er juist een hekel aan om uren in de rij te staan. Begint al lekker…

 

2. Overvolle koffers

Inpakken is altijd een uitdaging. En mannen, we hebben inderdaad acht paar schoenen nodig voor een weekje vakantie. Heb je die bomvolle koffer van je kind al gezien? Daar zeg je niks over?

 

Lees ook
Deze ouders hebben altijd gillende ruzie op vakantie >

 

3. Navigeren

In zo’n 95 procent van de gevallen zal een man liever zijn ‘innerlijke kompas’ volgen dan naar zijn fanatiek navigerende partner te luisteren, terwijl hij eigenlijk alleen geprogrammeerd is om rechtdoor te rijden. Wanneer hij eindelijk doorheeft dat hij verdwaald is, dan is het uiteraard de schuld van -komt-ie- de vrouw.

 

4. Wie heeft de paspoorten?

Je bent prima op tijd aangekomen bij het vliegveld, maar er is een probleem: de paspoorten. Niks voedt een heftige kibbelpartij meer als de realisatie dat de paspoorten nog thuis op tafel kunnen liggen en jij klaarstaat om te boarden.

 

5. Staren naar andere vrouwen op het strand

Manspersoon, wil je geen trouble in paradise? Zorg er dan voor dat je niet naar die topless vrouw op het strand ligt te loeren. Nee, ook niet met je zonnebril op.

 

6. Parkeren bij het vliegveld

Gefeliciteerd, je hebt je vakantie overleefd! Kinderen zijn zoet, jullie hebben alle bagage en kunnen heerlijk naar huis. Eén probleem: de auto. Waar is die geparkeerd? B1? C1? E1? Je weet dat je op rij 22 staat geparkeerd, maar je bent blijkbaar de andere vitale informatie straal vergeten. Wanneer een van jullie eindelijk de notitie op de telefoon heeft gevonden haal je opgelucht adem. Maar wie heeft de autosleutels?
 

Meer vakantie-ergernissen vind je hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >