Uit logeren? Dit zijn de leukste logeerbedden

19.09.2020 15:12
leukste logeerbedden kind Beeld: Shutterstock

Een weekendje naar opa en oma of een nachtje logeren bij een vriendje: als je kind gaat logeren, is het wel fijn als-ie z’n eigen bed mee kan nemen. Wij zochten een paar fijne logeerbedden voor je uit.

Minions slaapbank

Niet alleen te gebruiken als uitvouwbare slaapplek, maar ook als leuk bankje in de kamer van je kind. En wel zo handig: de hoes kan in de wasmachine.

Je koopt ‘m hier.

 

Paw patrol – Slaapbank

Liever eentje van Paw Patrol? Dan slaapt je kind heerlijk onder het toeziend oog van Chase, Marshall en Rocky.

Je bestelt de bank hier.

 

Lees ook:
Dramatische logeerpartijtjes: ‘Voorlopig blijven er geen vriendjes meer bij ons slapen’ >

 

Charlie

Dit bedje neem je in een reistas mee en heb je in een mum van tijd opgevouwen op de logeerplek: handiger kan niet. Inclusief opvouwbaar matras.

Bestel ‘m hier.

 

Deryan

Compact, licht én voorzien van handige extra’s: bijvoorbeeld gaas die vervelende muggen en insecten op afstand houden. Bovendien staat het logeerbed heel stabiel en kan-ie niet kantelen – laat dat kussengevecht dus maar beginnen.

Je bestelt ‘m hier.

 

Aerosleep

Is je baby nog heel klein als hij bijvoorbeeld bij opa en oma gaat logeren? Met de aerosleep weet je zeker dat hij op een stevig matras slaapt, die door een speciale structuur extra ventileert. Dus geen zorgen dat je kleine niet goed kan ademen als hij met z’n snoet naar beneden ligt.

Je koopt het matras hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >