Klimmen en klauteren: dit zijn de leukste binnenspeeltuinen van Zeeland

16.08.2020 08:22
binnenspeeltuinen Zeeland Beeld: Shutterstock

Ben je een weekendje in Zeeland en is het wat minder weer, dan biedt een binnenspeeltuin uitkomst: kan je kind toch lekker al z’n energie kwijt. Dit zijn er de leukste binnenspeeltuinen op een rij.

Klok’uus – ‘s-Heer Arendskerke

In deze speeltuin is het net alsof je in een echte boerenschuur speelt. Je kunt er namelijk onder een maaimachine doorglijden die vroeger het graan van het land oogstte. Verder zijn er verschillende hindernissen en een loopbrug van wel zes meter hoog.

Waar: Wissekerkseweg 6, ‘s-Heer Arendskerke

 

Speelpaleis Bambini – Vlissingen

Kleine kinderen vermaken zich hier prima met de reuzenlego en hobbeldieren. Ook is er een ballenbak en leuke glijbaan. Is broer of zus ook mee? Die kan de uitdaging aangaan op het zeven meter hoge klim- en klauterparcours. Jij relaxt ondertussen in het restaurant en houdt van daaruit een oogje in het zeil.

Waar: President Rooseveltlaan 731-B, Vlissingen
 

Lees ook:
9x de leukste klimbossen in Nederland >

 

Five Star Farm – Kamperland

Als je kind zich hier niet vermaakt, dan weten wij het ook niet meer. Je vindt bij de Five Star Farm namelijk niet alleen een speeltoestel, tekentafel en Duplo-hoek, maar je kan buiten ook een ritje maken met de skelter of spelen in de grote zandbak.

Oh, check voor je gaat ook even de lodge- en safaritenten, want je kunt hier fantastisch kamperen bij de boer.

Waar: Baas Huisweg 11, Kamperland

 

Berkenhof Tropical Zoo – Kwadendamme

Hier slinger je als een aap door touwruggen en klimtorens en kun je een duik nemen in de junglerivier. De indoor speeltuin maakt deel uit van een klein attractiepark, dat de afgelopen jaren door de ANWB gekozen is tot het leukste uitje van Zeeland. Zeker een bezoekje waard, dus.

Waar: Langeweegje 10A, Kwadendamme

 

Hof Poppendamme – Grijpskerke

Op deze grote natuur- en speelboerderij verveelt je kind zich geen moment. Bij goed weer is er een enorm springkussen, trampoline, een beleeftuin en allerlei speeltoestellen, maar ook binnen komt hij ruimschoots aan z’n trekken: verborgen gangen en trappen, Duplo muur, speelblokken en nog veel meer. 

Ook leuk: neem een kijkje bij de kas, waar in de lente en zomer van alles wordt gekweekt.

Waar: Poppendamseweg 3a, Grijpskerke

­

 

Op de hoogte blijven van meer leuke uitjes?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >