Jouw kind gek op dino’s? Dan zijn dít de leukste Sinterklaascadeaus

29.11.2020 14:42
dinosaurus cadeaus kind Sinterklaas Beeld: Shutterstock

Een échte dino-fan kent alle soorten bij naam, weet precies wat ze eten en hoe lang ze zijn. En ja, dan wordt hij vast en zeker blij van deze sinterklaascadeaus met dinosaurusthema.

LEGO T-Rex

Met vlijmscherpe tanden en enorme klauwen heeft deze T-rex in no time z’n prooi te pakken. Die zit trouwens ook in het pakket, in de vorm van een ribbenkast. 

En wist je dat deze joekel ook om te bouwen is tot een Tritceratops of Pterodactylus? Jij ziet het verschil niet, maar dat hoeft je kind natuurlijk niet te weten.

Deze T-Rex is het perfecte Sintcadeau voor mijn kind

Dino Kwartet

Met een beetje geluk zijn de leuke dinoweetjes op deze kaarten niet alleen voor jou, maar ook voor je kleine Freek Vonk nieuw.

Yes, dit dino kwartetspel wordt een hit

 

Dino set

Ook al heeft je kind er al vijfenzestig: z’n verzameling kan niet groot genoeg. Maak ‘m dus blij met dit setje van zes dino’s in verschillende kleuren.

Deze leuke dinofiguren scoor je hier.

Playmobil vulkaanuitbarsting

Stoerder wordt het bijna niet: deze vulkaan kan echt uitbarsten! Scheur snel weg op de quad bike of sluit de kleine dino’s op in de kooi. Alsof je kind in Jurassic Park speelt.

Dit gave Playmobil-set bestel je hier

 

Robotdino

Een leuk cadeau voor peuters die nu al gek zijn op dino’s. Als je de stekels indrukt, gaat ‘Codi’ dansen en zingen. Ook leert je kind over verschillende gevoelens, zoals boos, moe en blij zijn.

Shop Codi de Robodino hier

 

Lees ook:
VIDEO: Jochie somt alle dinosoorten op >

 

Kijk- en zoekboek

Altijd leuk, een boek waarin je kind verschillende objecten moet herkennen en aanwijzen. In dit geval de Placerias, Coelophysis, Eorap… nou ja, hij herhaalt ze straks nog wel tien keer.

Het dino kijk- en zoekboek vind je hier

 

Dino-ei

Geduld hebben is een vereiste, maar verder is het een topcadeau: dompel het ei in het water en een dag later komt er een heuse dino tevoorschijn.

Supercool, dit dino-ei!

 

Dino Play-Doh

Niets is leuker dan je eigen dino’s maken, in allerlei maten en kleuren. En dat gerust honderd keer.

Dit leuke kleiset is echt wat voor mijn kind

 

Dino-rugzak

Geef je kind deze rugzak cadeau en hij voelt zich oppermachtig op het schoolplein. Ook handig voor een logeerpartij bij opa en oma.

Deze rugzak wil ik hebben voor mijn kind!

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >